ANNY AC

Z akustičnim pisarniškim pohištvom Anny AC boste presenečeni nad razliko, ki jo prinaša sedenje v pisarni odprtega tipa. Preprečite hrup in opremite prostor s pohištvom Anny AC.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Višina [mm]
748
748
2156
2156
-
Ustrezno
Število izdelkov: 17

Pomočniki ob pisalni mizi: pisarniško pohištvo Anny ACTipkanje od spredaj, šum zaradi listanja na levi, telefonski pogovori za vami in nenehno brenčanje kavnega avtomata – to je povsem običajen dan v pisarni odprtega tipa. V teh prostorih je komunikacija sicer najpomembnejša, vendar niste pridobili ničesar, če imajo zaposleni občutek, da motijo druge. V odprtih prostorih se veliko ljudi zato odloči za akustično pisarniško pohištvo. Cilj je spodbujanje komunikacije in koncentracije v enaki meri.Kako je pri tem v pomoč serija pisarniškega pohištva Anny AC?Vsi, ki so se kdaj selili, vedo, da v sobi brez pohištva odmeva. Pravzaprav vsak kos pohištva absorbira zvok. Zato lahko zdaj kupite nov pisarniški regal z akustično hrbtno ploščo, ki obenem zmanjša odboj zvoka. To pomeni, da se čas odmeva opazno skrajša, s tem pa se izboljša tudi koncentracija zaposlenih.Kaj je bilo to? Oh, saj niste niti slišali! To pa je mnogo bolje, kajne?Čudežni element serije pisarniškega pohištva Anny AC: akustična hrbtna ploščaNe glede na to, ali gre za nizko omarico, omaro za dokumente ali regal, ima vse pohištvo Anny AC akustično hrbtno ploščo. Svoje delo še posebej dobro opravlja, ko stoji sredi prostora.


Seveda lahko to pisarniško pohištvo odlično kombinirate s serijo pisarniškega pohištva Anny, kjer lahko na primer najdete ustrezne pisalne mize. Glede na prostor in zahteve lahko uporabite pohištvo z večjim ali manjšim akustičnim učinkom. Ker se zavedamo, da pisarniške opreme ni mogoče načrtovati v petih minutah, pa naj gre za posamezno sobo ali velik prostor, vam bodo naši strokovnjaki za načrtovanje z veseljem pomagali. Sem spadata tudi zvočna izolacija in pravilna izbira posameznih komponent iz serij pisarniškega pohištva, kot je Anny AC.Kateri drugi izdelki so poleg pohištva Anny AC primerni za zvočno izolacijo v pisarnah odprtega tipa?Jasno je, da če želite pravilno opremiti akustično učinkovito pisarno, potrebujete več kot le pisarniške omare in regale Anny AC. Med načrtovanjem in svetovanjem lahko skupaj izberemo dodatne možnosti. Na primer, sisteme predelnih sten ali funkcionalne stenske akustične elemente, kot so oglasne deske iz plute. Ozračje in obliko prostora izboljšajo tudi naše vodne in rastlinske stene. Mikroperforirano jekleno ohišje z zvočno-izolacijsko podlago lahko učinkovito zmanjša čas odmeva zvokov.Želite začeti takoj? Z veseljem vam bomo kadar koli pomagali.