080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
 

Trakaste zavese

Trakaste zavese so idealne za zaščito strojev ali predelitev hal. S trakastimi zavesami iz PVC-ja lahko tudi cenovno ugodno zaprete velike vhode v halo. V veliki meri zagotavljajo tesno zaprtje in se odprejo le za širino vozila ali tovora, ki ga peljete skozi. Zelo praktično!


Trakaste zavese so izdelane po meri po naročilu. Za natančno in pravilno oddajo naročila se obrnite na nas.

Najdenih je bilo toliko izdelkov: 5
| | |
QUIPO - Trakasta zavesa, cena/m²
širina x debelina 300 x 3 mm
Neto
od 77,90
QUIPO - Trakasta zavesa, cena/m²
širina x debelina 200 x 2 mm
Neto
od 67,90
QUIPO - Trakasta zavesa, cena/m²
širina x debelina 400 x 4 mm
Neto
od 89,90
QUIPO - Trakasta zavesa, cena/m²
širina x debelina 300 x 2 mm
Neto
od 62,90
Neto
od 289,-
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 5
Trakaste zavese za prosojno zaščito
Trakaste zavese so izdelane iz trakov prozorne umetne mase z zaokroženimi robovi, zato omogočajo prehod brez poškodb. Vsak od PVC-trakov je posamično pritrjen na posebno vodilo, zato je mogoče brez težav zamenjati posamezne trakove. V naši spletni trgovini najdete nadomestne trakove kot cenovno ugodno 50-m rolo, tako da lahko poškodovane trakove iz umetne mase čisto enostavno zamenjate. Odvisno od mere prekrivanja posameznih trakov trakaste zavese ščitijo pred umazanijo, mrazom, prašnimi delci in hrupom. V naši spletni trgovini si lahko med široko ponudbo izberete želene trakaste zavese v premični, fiksni ali drsni izvedbi. Trakaste zavese lahko pritrdite pred ali pod podboj vrat, na voljo pa so z višino od 2000 do 5000 mm. Ob dobavi je priloženo vodilo ustrezne dolžine in stransko končno omejevalo s praktično zaviralno vzmetjo. Ob naročilu pazite, da boste upoštevali potrebni prostor ob straneh zavese.

Trakaste zavese za proizvodne prostore in hladilnice
Trakaste zavese so idealne za predelitev proizvodnih prostorov, posameznih področij proizvodnih hal ali hladilnic in ogrevanih območij. Izdelane so iz trakov iz umetne mase, ki so po izbiri prozorni ali obarvani. Trakove iz umetne mase PVC je v obliki lamelastih zaves mogoče namestiti pred vhode in prehode v prostore. Trakaste zavese pa lahko uporabite tudi za izdelavo kompletnih prostorskih sistemov, tako da jih pritrdite zgoraj in spodaj ter s tem ustvarite fiksno predelitev hale. Področja uporabe zaves iz PVC-trakov so izredno raznolika. Enako kakor običajne zavese omogočajo nemoten prehod ali vožnjo različnih vozil, na primer viličarjev. Takoj po prehodu skozi zavese se lamele samodejno zaprejo nazaj in zaščitijo notranje območje pred vdorom mraza ali prahu. Zato so trakaste zavese priljubljene tudi na območjih, kjer se dela z občutljivimi materiali. Ločujejo na primer lakirnice ali ščitijo zaposlene pred možnimi škodljivimi snovmi, ki bi lahko prišle z zastrtih območij. Tako trakaste zavese predstavljajo praktično alternativo postavljenim predelnim stenam.
Primerjava izdelkov