Jeklene omare

Neverjetno je, kako prilagodljivo je lahko robustno jeklo! Naše jeklene omare so resnično vsestranske, imajo posebne detajle in presenetljivo veliko prostora. Poleg tega so vedno prava izbira, če potrebujete večjo varnost z manj truda.

Jeklene omare: neuničljivi varuhi redaTežko si predstavljamo, da v podjetju ne bi bilo jeklenih omar. Robustni modeli za shranjevanje poskrbijo za varnost in urejenost, zato so med najpomembnejšimi dejavniki nemotenega dela. V trgovini kaiserkraft boste zagotovo našli idealno jekleno omaro za vse potrebe, pa naj gre za obrt in industrijo ali pisarno in upravo!
Kakšne jeklene omare obstajajo?Korpus, vrata, police in predali morajo biti vsi iz jekla, da omaro lahko imenujemo jeklena omara. Vendar imajo posamezna področja podjetij posebne zahteve za industrijske jeklene omare, ki jih z veseljem izpolnimo z izdelki iz naše široke ponudbe odlične komercialne kakovosti:Kakšne so prednosti jeklenih omar? 1. Izjemno visoka stabilnost in dolgotrajna uporaba

 2. Predelki ali predali z visoko nosilnostjo

 3. Primerne za intenzivno uporabo

 4. Odpornost proti kemikalijam in umazaniji (odvisno od izvedbe in razreda)

 5. Brezčasna minimalistična oblika

 6. Enostavna nega in vzdrževanje

 7. Brez pogostih zamenjav


Dobro je vedeti: jeklo je odličen ekološki material. Lahko ga 100-odstotno recikliramo ter vedno znova pretalimo in predelamo.
S pomočjo teh vprašanj boste lažje izbrali ustrezno jekleno omaro: 1. Kaj želite shranjevati v jekleni omari?

 2. Ali potrebujete pocinkane (in zato neobčutljive) police?

 3. Kakšno nosilnost morajo imeti police?

 4. Ali v omarah shranjujete tudi vodi škodljive snovi?

 5. Kako veliki so predmeti, ki jih želite shraniti?

 6. Ali želite v predalih shranjevati tudi manjše dele?

 7. Katero vrsto vrat imate najraje?

 8. Kateri sistem zaklepanja je primeren?Pri nakupu omare vam bomo pomagali, da bo izbira lažjaVi nam poveste, kakšne lastnosti mora imeti jeklena omara, mi pa vam povemo, kateri izdelek je najbolj ustrezen. Včasih je odgovor očiten: če shranjujete nevarne tekočine, izberite omaro za nevarne snovi. Če želite razvrščati manjše dele in orodje, je to lahko delavniška omara ali omara za orodje. Včasih pa zahteve niso tako jasne, zato si v takšnih primerih oglejte ustrezne smernice za posamezna področja podjetja. Obstajajo na primer predpisi za garderobne omare in podobno, kjer so zahteve glede kakovosti omar in materialov natančno zapisane. Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas!
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Transportni kovčki | Visoke omare | Predalniki | Aluminijasti zaboji | Teleskopski izvleki | Pohištveni trezorji | Garderobne omare EUROKRAFTpro