Zanesljiv prevoz

Dostavna služba

Za nas brezplačna dostava pomeni, da ne plačate niti centa več od cene, ki je navedena v katalogu ali spletni trgovini. Cene vključujejo embalažo, prevoz do naslova in zavarovanje prevoza. Brezpogojno.

Dobavljeno do mesta uporabe

Na vašo željo vam lahko blago dostavimo celo na vaš oddelek. To pomeni, da vam na zahtevo, naročeno blago dostavimo kamor ga potrebujete : na primer na delovno mesto, neposredno v skladišče ali na gradbišče. Računamo vam samo dejanske stroške povezane z vnosom.

Mimogrede: Če naročite svoje izdelke, vključno s storitvijo montaže, je samoumevno, da jih bomo dostavili "brezplačno do točke uporabe".

Čas dobave

Pravkar ste naročili in že smo tam - praviloma v enem tednu. Vendar je v tem primeru pomembno, da si zapomnimo: obstajajo izjeme, ki potrjujejo pravila, zato bodite pozorni na informacije v katalogu in v spletni trgovini.

Dostava po dogovoru

In če že potrebujete blago v petek? Brez problema, če ga imamo na zalogi, boste svoja naročila vedno prejeli pravočasno in dostavili na želeni datum, ki ga določite.

Preprosto nas pokličite in se dogovorite za zavezujoč datum dostave z nami.

080 1037

Dostavna služba wt$
Dostavna služba mg$

In kje je vaš paket trenutno?

Ni presenetljivo, če želite vedeti, kje se trenutno nahaja vaše blago in kdaj lahko pričakujete njegov prihod.

Za to lahko uporabite naše sledenje dostavi. Preprosto vnesite številko stranke in naročila ter preverite stanje.

Ali je mobilnost lahko trajnostno naravnana?

Ali sta lahko odprema in transport ekonomična in istočasno ekološka in socialno angažirana? Lahko zahteve po trajnostni logistiki dejansko uresničimo v praksi? Prepričani smo, da je mogoče!

Ker pa so tudi pri najbolj trajnostnem transportu emisije CO žal neizogibne, jih izravnavamo s pomočjo svetovno priznanih projektov za varstvo podnebja, ki jih izvajajo naši logistični partnerji.

Dostavna služba wt$