Sistemi plošč z luknjami

Za red z veliko začetnico: sistemi plošč z luknjami. Z njimi lahko hitro in povsem enostavno poskrbite za urejeno delovno mesto. Odlična rešitev za pregledno in prostorsko varčno shranjevanje delovnega materiala, orodja in majhnih delov.

V kategoriji Sistemi plošč z luknjami boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft pro, LISTA, ANKE, RAU, eurokraft basic, Treston.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 70

Red od stropa do tal – sistemi plošč z luknjamiDovolite, da vas spravimo v red. S sistemi plošč z luknjami podjetja kaiserkraft so trgovini, delavnicam in industriji na voljo neprekosljivi moduli za hrambo, ki se odlikujejo po preprosti uporabi in dobri kakovosti. Praškasto lakirana plošča iz jeklene pločevine z luknjičastim vzorcem omogoča, da je orodje na dosegu roke ali blago predstavljeno v višini oči. Predmeti so z različnimi držali in posodami pritrjeni na vzorec kvadratnih ali okroglih lukenj na sistemu plošč z luknjami. Rezultat tega je enostaven dostop do pregledno urejenega materiala za delo, kar poveča produktivnost zaposlenih.Prava vrednost sistemov plošč z luknjami se skriva v raznovrstni in praktični dodatni opremiDelovna miza postane delujoča enota šele s sistemom plošč z luknjami. Pri podjetju kaiserkraft lahko dobite plošče z luknjami različnih formatov do dolžine 2019 mm. Izjemni koncept se odlikuje po pametni ponudbi dodatne opreme, ki je izdelana za posebne potrebe v proizvodnji ali pri vzdrževanju. Poleg posebej izdelanih držal, na primer za vrtalni stroj ali odvijalnik lepilnega traku, vam v spletni trgovini ponujamo do 74-delne komplete držal za orodje za enostavno montažo. Poleg tega imamo na zalogi tudi spojke, kljukice z lokom, zatiče, posode za shranjevanje majhnih delov ali nosilne letve za odprte skladiščne posode. In če želite poskrbeti, da bodo posode za tekočino ali veliki paketi zaradi pogoste uporabe čim bližje sistema plošč z luknjami, je odlična izbira odlagalna polica iz jeklene pločevine ali žičnata košara, privita na ploščo z luknjami.Sistemi plošč z luknjami za predelitev prostora, plošče z luknjami za delavniški vozičekNaše pomične stene iz plošč z luknjami, ki jih lahko uporabljate na obeh straneh in razširite, so idealne za predelitev prostorov. Pri tem se kot dodatna prednost izkaže možnost izbire med štirimi barvami RAL, tako da se lahko odločite za tisto, ki najbolj ustreza predvidenemu mestu uporabe. Ploščo z luknjami lahko povežete z delovno mizo ali pa se odločite za posebno različico za delovno mizo, kar pride zlasti prav za urejeno shranjevanje majhnih delov. Če želite mobilno uporabo, lahko ploščo z luknjami namestite na modularni delavniški voziček. Predmeti, ki jih je treba zaradi varnosti shranjevati za zaprtimi vrati, bodo mesto našli v naših omarah za orodje. Iščete nekaj posebnega? Potem se obrnite na nas. Tu smo za vas in vam z veseljem svetujemo.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Shranjevanje ključev | Rezalniki | Gumijaste podloge | Dvokrake lestve | Podloge ESD | Stropni ventilatorji | Orodje VIGOR | Delovne mize TRESTON