Računalniške omarice, računalniški vozički

Zagotavljajo dovolj prostora za tiskalnik, tipkovnico in preostalo strojno opremo, so prostorsko varčne in včasih tudi premične: naše praktične omarice za osebne računalnike, omare za računalnike, informacijski terminali in delovne postaje za delavnico, proizvodnjo in skladišče. Seveda … v naši ponudbi so tudi omarice za prenosne računalnike. Poiščite torej svojo novo omarico za osebni računalnik!

V kategoriji Računalniške omarice, računalniški vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: RAU, eurokraft pro, ANKE, eurokraft basic, DURABLE, Twinco.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 71

Računalniške omarice in vozički: z njimi bo informacijska tehnologija prišla do vasDela v proizvodnji ali skladišču si ni več mogoče predstavljati brez pomoči računalnikov, pa naj gre za hitro primerjavo podatkov ali večjo spremembo pri dobavi. Posebni izzivi takšnega delovnega okolja pa imajo tudi visoke zahteve glede organizacije delovnega mesta. S pomočjo računalniških omaric in vozičkov bo informacijska tehnologija prišla neposredno do vas.Kje v podjetju se uporabljajo mobilne računalniške omarice in zakaj?Računalniške mize, vozički in omarice se uporabljajo povsod, kjer potrebujete podporo informacijske tehnologije, pa tudi pri drugih nalogah. To še zlasti velja za proizvodne in skladiščne hale ter montažna delovna mesta v delavnici in industriji.Kompaktne pisarne v omari ponujajo mesto vsem napravam za obdelavo in tisk podatkov, pri čemer ne zasedejo veliko prostora. Obenem jih lahko v številnih primerih hitro premaknete s pomočjo pohištvenih koles. Njihova najpomembnejša prednost je konstrukcija iz robustne jeklene pločevine in podobnih trpežnih materialov, ki zaščitijo naprave pred vsemi nevarnostmi iz delovne okolice.Kdaj so pomični računalniški vozički boljša izbira kot delovna mesta s pisalno mizo?Pri proizvodnji ali skladiščenju je pisalna miza nemara potrebna v pisarni delovodje. Na samih delovnih mestih pa bi bile mize in podobno pohištvo povsem na napačnem mestu – tu namreč potrebujete prostor za druge delovne korake.Računalniški vozički zato ponujajo optimalno delovno višino, da lahko stoje hitro obdelujete podatke. Tako lahko zaposleni prehajajo med svojo glavno nalogo in obdelavo podatkov, ne da bi jim bilo treba vsakič oditi v pisarno ali se sklanjati.V nasprotju z robustnimi računalniškimi omaricami z zaklepanjem bi bili računalniki na pisalni mizi tudi komajda zaščiteni pred škodljivimi vplivi iz delovnega okolja v skladiščih ali proizvodnji.Zakaj se računalniške omarice uporabljajo pogosteje kot prenosne končne naprave, na primer tablice?Številne delovne korake, predvsem pri skladiščenju, je danes mogoče podpreti s tablicami, pametnimi telefoni ali drugimi ročnimi napravami. Ti pripomočki so odlični na primer za odčitavanje kod izdelkov ali primerjanje naročil.Ti računalniški sistemi pa imajo omejene zmožnosti in morajo biti vedno povezani z glavnim omrežjem. Poleg tega so zaradi majhnega zaslona in virtualne tipkovnice primerni samo za določene delovne korake. Daljša poročila ali pomembne grafike boste lažje izdelali na terminalu in računalniškem vozičku.Naše pomične alternative pisalnim mizam pa so zelo priljubljene tudi v pisarnah in upravi – torej povsod, kjer morajo imeti zaposleni hiter dostop do računalnika. Poleg tega izboljšajo ergonomijo na stoječih delovnih mestih. Če imate še kakšna vprašanja o teh izdelkih, vam z veseljem osebno svetujemo.