080 1037        office@kaiserkraft.si

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Tip izdelka
Material
Dolžina
Barva
 

Zapore z verigo, zapore z vrvico

Enostavne za prenašanje, opazno opozorilo v rumeno-črni ali rdeče-beli barvi: z zaporami z verigo ali vrvjo lahko enostavno in hitro predelite področja za varnost zaposlenih in preprečite večje nesreče.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 31
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 31

Kazanje poti, zaščita območij – z zaporami z verigo ali vrvjo

Včasih pridemo v življenju do točke, ko ne gre več dalje. Nemara nam pot preprečuje celo zapora z verigo ali vrvjo podjetja KAISER+KRAFT. V podjetjih in na uradih je treba pogosto razmejiti določene površine, zavarovati nevarna mesta ali zapreti dostop nepooblaščenim osebam. V tam namen najdete v naši spletni trgovini bogato ponudbo izdelkov za zapore in oznake. Pri izbiri ustrezne zaporne vrvi se odločite glede na situacijo in predvideno področje uporabe.

Vrv ali veriga? Verjetno ne boste šli v delovnem kombinezonu na večerjo?

Želite na prireditvi zapreti dostop do VIP-območja ali razmejiti dovoz pred hotelom? Naše reprezentativne zapore z vrvjo imajo končne elemente z nikljem, medenino in kromom, zato bodo še polepšale vašo rdečo preprogo. Naravni videz debele zaporne vrvi in kromiranega stebriča je kot pika na i.

Kaj pa v proizvodnji? Pri podjetju KAISER+KRAFT dobite ustrezne zapore z verigo za zaščito nevarnih mest ali omejitev voznih poti. Odvisno od tipa so na voljo zaporne verige za uporabo v prostorih ali na prostem, v signalni rdeče-beli ali rumeno-črni barvi, enobarvne ali pocinkane. Izbirate lahko med modeli z različno debelino in dolžino iz različnih umetnih snovi, jekla z oblogo iz umetne snovi ali zgolj jekla.

Stojala za verigo stojijo trdno na nogah

Ker zaporna veriga ne more kar viseti v zraku, dobite pri nas seveda tudi ustrezna stojala za verigo in zaporne stebriče. Na voljo so posamezni kosi ali cenovno ugodni in praktični kompleti z verigo, obešalno kljuko in spojniki. Vsa stojala trdno stojijo na nogah: bi raje imeli okroglo, trikotno ali kvadratno? Za polnjenje ali že z utežjo? Če ne želite samo predeliti področij, temveč zaposlenim in strankam tudi pokazati pravo pot, si oglejte si naše usmerjevalne sisteme. Če imate še kakšna vprašanja o naših zaporah z verigo ali vrvjo, vam z veseljem svetujemo.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov