Industrijska čistila

Veliko umazanije, občutljive površine ali posebne zahteve glede higiene? Ponujamo vam profesionalna čistila, vse od čistil za tla do posebnih čistil za različne namene. Z njimi boste vedno na čistem!

V kategoriji Industrijska čistila boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Bio-Circle, IBS Scherer, Kärcher, Rubbermaid, Ampere, CWS, NOTRAX, Unger.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 80

Industrijska čistila – prah in umazanija nimata nobene možnostiBoj proti umazaniji in prahu je sestavni del vsakega delovnika, za tak boj pa je potrebna vrhunska oprema. Z industrijskimi čistili podjetja kaiserkraft se lahko nasprotniku uspešno zoperstavite.Profesionalna čistila – učinkovita in močnaNaj gre za preizkus preživetja v džungli ali čiščenje proizvodnih hal in delavnic – odločilnega pomena je prava oprema. Medtem ko prodajo zaščitnih mrež proti komarjem prepuščamo drugim, najdete pri nas vse, kar potrebujete za bleščečo čistočo v oteženih pogojih – predvsem veliko ponudbo profesionalnih čistil.Ta se od svojih sorodnikov v trgovini razlikujejo predvsem po tem, da so učinkovitejša. V vaših rokah postanejo čudežno orožje proti trdovratni umazaniji in klicam. Poleg tega boste v naši trgovini našli tudi industrijska čistila blagovnih znamk, kot je

Kärcher

, ki so na voljo v velikih posodah za velike površine, pa tudi v obliki tekočine, praška, koncentrata, olja ali sredstev na osnovi gela. Za nego in čiščenje majhnih delov priporočamo uporabo priročnih razpršil.Čistila za tla, čistila za preproge in še veliko večRedko se zgodi, da eno zadostuje za vse. Zato ponudba podjetja kaiserkraft zajema čistila za tla, ultrazvočne čistilnike, odstranjevalce maščob in beljakovin in čistila za preproge. Aktivna čistila so idealna za sanitarije, varnostna čistila za težko dostopne dele strojev in kovinske dele, čistila za grafite pa za neželene stenske poslikave. S čistili, ki ne poškodujejo materiala, lahko brez težav obdelate občutljive površine, z impregnacijo za preproge pa te zanesljivo zaščitite pred umazanijo. Vaše orožje v obliki industrijskih čistil lahko hranite v omari za čistila, kjer je vse na dosegu roke.Ste še kaj pozabili? Morda čistilnik majhnih delov ali visokotlačni čistilnik? Ali čistilni voziček, s katerim se bo vaša vojska za boj proti umazaniji hitro in brez obremenjevanja hrbta premikala z enega mesta na drugo? Oglejte si našo veliko ponudbo izdelkov za čiščenje in sanitarije. Če potrebujete nasvet, si lahko pomagate z našimi nasveti za nakup in razlago pojmov o industrijskem čiščenju. Lahko pa se na nas obrnete tudi osebno.