Pisarniški predalniki

V pisarnah je lahko red tudi malce manj birokratski. Kaj naj bi to pomenilo? Točno to, kar piše – pri izbiri vaših pisarniških omar vas namreč ne želimo omejevati. Povsem po lastnem okusu se lahko odločite, saj sami najbolje veste, kaj potrebujete.

V kategoriji Pisarniški predalniki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, C+P, eurokraft pro, BISLEY, eurokraft basic, Paperflow, Wolf.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 324

Moč je v redu: pisarniške omarePisalna miza, pomični predalnik, regal in omara. K štiriperesni deteljici pisarniškega pohištva vsekakor spada tudi pisarniška omara. In to ne samo kot omara za dokumentacijo z obilico prostora, šestimi nivoji in petimi policami. Pisarniške omare so ključno pohištvo za shranjevanje, saj zagotavljajo strukturiranost in red v pisarni ne glede na mere, videz ali konstrukcijske posebnosti.Lahko zasijejo same zase ali kot zvezda v celovitem sistemu: zasnova in tehnologija za vsak okus.V naši trgovini boste našli pisarniške omare vrhunskih ponudnikov na trgu za večje in manjše proračune. Oblika, material in namen ponujenih modelov vam dajejo možnost, da na primer omaro za dokumentacijo vključite v obstoječe serije pisarniškega pohištva ali pa obstoječo opremo pisarne dopolnite s primernimi omarami.Iverna plošča z oblogo iz melaminske smole v imitaciji javorja, bukve ali oreha, v klasični beli ali svetlo sivi ali pa masivna jeklena pločevina, lakirana v barvah RAL, kot je antracitno siva ali ultramarin modra – kateri dizajn si boste zaželeli? Meja skorajda ni: od pomičnih spodnjih omaric prek jeklenih omar z ognjevarnimi vrati do modela s krilnimi vrati s štirimi policami in vrati s šipo – za vsakogar se nekaj najde. Zahtevate, da so vaše pisarniške omare prilagodljive? S posamičnimi po višini nastavljivimi nogami iz umetne mase boste zlahka izravnali talne neravnine. Pri omarah z rastrskimi luknjami je možno višino polic individualno spreminjati v rastru 32 mm.Seveda je na prvem mestu varnost, tudi varnost občutljivih podatkov. V omari iz jeklene pločevine s tridelnim zapahom in varnostno zasučno cilindrično ključavnico z zamenljivim jedrom bodo vaši dokumenti zagotovo zanesljivo shranjeni. Ker pa smo že ravno pri tem, boste v ponudbi podjetja kaiserkraft seveda našli tudi predalnike za obešalne mape z možnostjo zaklepanja, namenjene ustreznemu shranjevanju zdravstvenih kartotek vaših pacientov.Če ni dovolj prostora za krilna vrata: omare z drsnimi vrati, omare z rolojem. In še veliko več.V tesnih prehodih bodo težavo, ki bi jo lahko zaradi prostora, ki ga potrebujejo, povzročila krilna vrata, rešila rolo ali drsna vrata. Za pisarniške omare smo torej poskrbeli. Nudimo pa še ogromno drugih uporabnih izdelkov za pisarne – jih morda potrebujete? Obrnite se na nas in z veseljem vas bomo opremili.