Pravičnost zagotovljena

Garancija in možnost vračila

Do 15 let garancije? Zakaj ja!

Brez garancije? Pri nas to ni mogoče: na KAISER+KRAFT se lahko vedno zanesete na minimalno triletno garancijo. Ponujamo celo do petnajst let garancije. Na to se lahko zanesete! Če ste z izdelkom nezadovoljni, uporabite 30-dnevno pravico do vrnitve izdelka.

Garancija

30 dni možnost vračila

Kljub našim visokim standardom kakovosti morda še vedno niste zadovoljni z izdelkom ali pa vam preprosto ni všeč. Brez problema: ta izdelek lahko vrnete v roku 30 dni - vendar ga vzamemo nazaj le v originalni embalaži in brez znakov uporabe.

Potem vam bomo povrnili celotno kupnino, ko izdelek prejmemo nazaj.

Poprodajne storitve

Zanesljivo načrtovanje je vključeno v ceno. Zagotavljamo vam, da lahko več artiklov, ki ste jih naročili, kupite, dopolnite ali dodate v svoje naročilo na nezahteven način. Z izdelki naših blagovnih znamk Eurokraft Active Green, Quipo in office akktiv prejmete 5-letno garancijo naknadnega nakupa.

Če nekateri proizvodi izginejo iz palete izdelkov, vas bomo seveda o tem obvestili, da boste imeli dovolj časa, da premislite svojo rešitev ali kupite večjo zalogo. In če ne bi mogli najti želenega izdelka ..., skoraj nič ni primerno za vas. Preprosto nas vprašajte. Ali pa uporabite našo storitev nabave.

Garancija in možnost vračila wt$