Brisala

V naši trgovini dobite brisalce za vodo in pripomočke za čiščenje oken, tal in vseh drugih površin v podjetju in industriji. Čistilni pripomočki poskrbijo za osnovno čiščenje, brisalci pa za dober zaključek: ko jih enkrat uporabite, imate spet popoln pregled!

V kategoriji Brisala boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Vikan.

Brisalci za vodo: čistoča z enim gibomVoda je, vode ni več: z brisalci za tla, okna in vse gladke površine je industrijsko čiščenje čisto preprosto. Naši profesionalni brisalci za vodo seveda zmorejo nekoliko več kot običajni gospodinjski modeli. Kako lahko to ugotovite? Čisti rezultati z enim gibom.Kakšna je razlika med brisalci in brisalci za tla?Med vlečenjem in potiskanjem je bistvena razlika – tudi pri pripomočkih za čiščenje:  • Brisalci za vodo s silikonskimi nastavki niso le pomembni pripomočki pri čiščenju oken. Z njimi se svetijo tudi ploščice in vse druge gladke površine. Brisalce lahko premikate v katero koli smer in pri tem zbirate tekočine. To načelo deluje tudi pri čiščenju tal ter zagotavlja čista in suha tla v enem zamahu.

  • Če morate očistiti večje talne površine, pa so učinkovitejša izbira brisalci za tla z ročaji. Podobno kot metla potiskajo tekočino pred seboj ter jo z enim potiskom učinkovito in brez ostankov pripeljejo do odtoka ali zbirnega mesta. Tako lahko velike industrijske hale očistite hitreje kot z vlečenjem.


Na kaj je treba paziti pri brisalcih za vodo?Za vmesno čiščenje brisalcev in za pripravo čistil je nujno potrebno ustrezno vedro. Biti mora dovolj veliko, da vanj lahko vstavite celotni brisalec – tipične izvedbe za čiščenje oken so zato plitvejše in kvadratne oblike.Silikonski nastavek je treba redno preverjati in menjavati. Krhek ali poškodovan silikon ne more več enakomerno odstraniti vode – brisalec izgubi svojo učinkovitost. Izdelki z zamenljivo kaseto so zato dobra izbira.Da bi se izognili navzkrižni kontaminaciji, za različna področja v podjetju uporabljajte brisalce in potiskala za vodo različnih barv: za obloge iz ploščic v sanitarnih prostorih in straniščih so brisalci rdeče barve, za umivalnice pa je uveljavljena rumena barva. V kuhinji uporabite zeleno barvo, medtem ko okna v pisarnah čistite z modrimi brisalci.Pomembno: če se odločite za uporabo barvne kode, morajo biti vsi pripomočki za čiščenje določenega območja enake barve, poleg tega pa jih je treba ločeno shranjevati, čistiti in vzdrževati.Z veseljem vam pomagamo sestaviti učinkovite vozičke za čiščenje z vsemi potrebnimi pripomočki. Poleg tega vam svetujemo o higieni v pisarni ali o urejenosti in čistoči na delovnem mestu. Za vaša vprašanja smo vam na voljo tudi osebno – samo stopite v stik z nami.