Zabojniki za odpadke Rubbermaid preživijo vse odpadke

Neuničljivi do konca – zagotovljeno

Zdaj bodo izdelki Slim Jim®, Defender®, Brute® in Untouchables® dobili resničen zagon. S 5- do 10-letno garancijo na življenjsko dobo izdelkov se naši heroji za odpadke nikoli ne naveličajo odpadkov.

Zbiralniki za surovine in koši za smeti morajo v svojem življenju kar precej zdržati, prestati in požreti – še dobro, da je te izdelke podjetje Rubbermaid intenzivno preizkusilo trajnost materiala in obremenljivost. Za temi velikimi loputami tako res tiči veliko: npr. velika prostornina in praktične funkcije, kot so odpiranje s pedalom, nihajni pokrov in odprtina za vnos na ergonomski višini.

Z izdelki Rubbermaid ste najbolje opremljeni za vse odpadke in zahteve, celo pri ekstremnih obrtnih in industrijskih dejavnostih.

10-letna garancija. Ali: 5.184.000 minut življenjske dobe izdelka

5-letna garancija za izdelke Rubbermaid iz umetne mase

5-letna garancija za izdelke Rubbermaid iz kovine

Še več praktičnih izdelkov podjetja Rubbermaid za vas

Oglejte si našo spletno trgovino izdelkov Rubbermaid. Zagotovo boste našli številne praktične rešitve za vzpostavljanje in ohranjanje reda.

Promocija izdelkov Rubbermaid wt$

Smernice za zmanjšanje odpadkov v podjetju

Promocija izdelkov Rubbermaid wt$

Zmanjševanje odpadkov varuje vire in ščiti človeka ter okolje. Katere praktične pristope lahko uporabite za zmanjšanje odpadkov v vašem podjetju? Preberite 3 praktične nasvete za zmanjševanje odpadkov v tem prispevku.

Ravnanje z odpadki: tako motivirate zaposlene

trashmanagement

Pravilno ločevanje odpadkov je zapletena tema; kljub temu o tem, kateri odpadki spadajo kam, ne bi smelo biti dvomov. V ta namen smo združili številne koristne informacije za vaše ravnanje z odpadki.

Promocija izdelkov Rubbermaid mg$

Vsestranski na področju odpadkov

Rubbermaid ima v ponudbi zagotovo ustrezni sistem za ravnanje z odpadki tudi za vas. Obrnite se na nas. Z veseljem vam bomo pomagali, da boste našli prave izdelke za manj odpadkov na delovnem mestu.