Embalaže za pritrditev, embalaže iz pene z blazinicami

Blago za pošiljanje je v pritrdilni embalaži tako zanesljivo zaščiteno, da ne potrebujete dodatnega embalažnega materiala. Prihranite čas, denar in skladiščni prostor. Zanesite se na varno pošiljanje in izberite našo ponudbo zanesljivih in trajnostnih alternativ za embalažo.

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
FEFCO

Pritrdilna embalaža in embalaža z nazobčano peno: ni prostora za poškodbeNekatero blago je preveč krhko, da bi ga bilo mogoče poslati v običajni škatli, zaščiteno samo s polnilnim materialom. Elektronske komponente, prenosni računalniki in krhko ploščato blago se v pritrdilni in penasti embalaži lahko odpravijo na pot, kot da bi ležali na oblakih. Tu je zagotovljeno, da se ne bo nič premaknilo, kar prispeva k zadovoljstvu prejemnika.V čem je posebnost pritrdilne embalaže?Pritrdilna embalaža je poštna embalaža, ki zagotavlja največjo zaščito ob učinkoviti uporabi materialov. Natančno prilagojeni kartonski vložki, obloge z nazobčano peno, pritrdilna folija ali dvojna membranska konstrukcija ščitijo blago pred udarci, prahom in vlago med prevozom. Za pritrdilno embalažo in embalažo z nazobčano peno so značilne naslednje lastnosti:  • Visoka varnost pri pošiljanju brez dodatnega polnilnega materiala

  • Kompaktne dimenzije za cenovno ugodno pošiljanje s pošto in dostavnimi službami

  • Ustrezna rešitev za shranjevanje in skladiščenje

  • Hitro in učinkovito pakiranje

  • Manj različne embalaže v podjetju


Pritrdilna embalaža, zlasti membranska ali kartonska z vložki, je prav tako eleganten način, da blago ob prejemu in jemanju iz embalaže predstavite v najboljši luči. Takšnih podrobnosti ne smemo podcenjevati, ko gre za vpliv na stranke, na primer v e-trgovini.Kdaj uporabiti katero pritrdilno embalažo?Ali se boste odločili za pritrdilno, penasto ali membransko embalažo, je odvisno predvsem od velikosti blaga in njegovih značilnosti.  • Eno- ali večdelna pritrdilna embalaža iz kartona se s folijo za pritrditev prilagodi ploskemu, pravokotnemu blagu, kot so prenosni računalniki, pa tudi nepravilno oblikovanemu, majhnemu blagu. Folija služi predvsem kot zaščita pred premikanjem, udarce pa absorbira zunanja embalaža.

  • Izjemno trajnostna pritrdilna embalaža iz litih vlaken zelo dobro absorbira udarce in je varna za pošiljanje elektronike. Pri tem poskrbite tudi za varstvo okolja, saj se embalaža iz enega samega, recikliranega materiala lahko odstrani v koš za odpadni papir in se tako v celoti vrne v krogotok uporabe.

  • Embalaža z nazobčano peno je zaradi oblazinjenja na vseh straneh primerna na primer za plosko blago. V embalaži, ki absorbira udarce, so dobro zaščiteni tudi okvirji za slike ali tiskana vezja.

  • Membranska embalaža zagotavlja „lebdeče pošiljanje'' blaga. Le-to je odlično pritrjeno med dvema folijama, udarci pa so zanesljivo ublaženi. Ta različica je primerna za občutljivo natančno blago z nepravilno obliko in majhno težo.


Za zapiranje paketa potrebujete le majhno količino lepilnega traku, pogosto pa zadostuje tudi nalepka z vašim logotipom ali reklamnim sloganom.Z veseljem vam bomo posredovali dodatne nasvete in trende za embalažo. Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas.