080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva vrat
Globina
Izvedba
Širina
Višina
 

Omare z navpičnimi izvlečnimi deli

Želite, da so orodje, material in drugi majhni deli pregledno in prostorsko shranjeni? To kliče po naših omarah z navpičnimi izvlečnimi ploščami. Preprosto izvlecite ustrezno ploščo ali steno z luknjami – in ste končali. Presenečeni boste, koliko stvari lahko shranite v takšno omaro z navpičnimi izvlečnimi ploščami!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
| | |
Omara z navpičnimi izvlečnimi deli
VxŠxG 1950 x 1000 x 600 mm, brez sredinske predelne stene
Neto
od 2.190,00
Omara z navpičnimi izvlečnimi deli
VxŠxG 1950 x 1000 x 600 mm, s sredinsko predelno steno
Neto
od 1.795,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
Omare z navpičnim izvlekom
Omare z navpičnim izvlekom so pogosto znane tudi kot lekarniške omare, ker se navpični izvlek pogosto uporablja v lekarnah. Za razliko od običajnih predalnikov je mogoče pri omari z navpičnim izvlekom izvleči navpično vse police v omari, ki so vgrajene druga pod drugo. V omarah za orodje pa ne boste našli navpičnih izvlečnih predalov, ampak več navpičnih plošč z luknjami, vgrajenih drugo poleg druge. Omare z navpičnim izvlekom so praktične za shranjevanje velike količine majhnih delov. To vključuje tudi orodje, ki je pregledno pritrjeno na plošče z luknjami in tako preprosto dosegljivo. Navpične izvlečne dele je mogoče izvleči do te mere, da lahko preprosto dosežete vsebino omare. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT boste našli omare z navpičnim izvlekom z vrati in brez njih.

Enostaven dostop do orodja
Omara z vrati, v kateri so na teleskopskih izvlečnih vodilih s krogličnimi ležaji nameščene plošče z luknjami, se po zunanjem videzu ne razlikuje od običajnih jeklenih omar. Omara je na primer visoka 1950 mm, globoka 600 mm in široka en meter. Dvoje krilnih vrat na omari z navpičnimi izvlekom omogoča varno zapiranje. Omara z navpičnim izvlekom brez vrat omogoča hiter dostop do vsebine. Tovrstne omare za orodje so še posebej prostorne, saj so vanje vgrajene najmanj štiri plošče z luknjami, na katere je mogoče na kavlje ali posebna držala za orodje z obeh strani obesiti orodje in potrošni material. Za majhne dele je mogoče na plošče z luknjami namestiti odlagalne površine ali žičnate košare. Omare z navpičnim izvlekom so izdelane iz praškasto lakirane jeklene pločevine, niso občutljive za zunanje vplive in zanesljivo ščitijo vsebino.
Primerjava izdelkov