080 1037  

Omare
V naši spletni trgovini najdete praktične omare za svoje podjetje. Za skladiščenje nevarnih snovi so potrebne druge omare kot za shranjevanje dokumentacije. Omare za orodje so izdelane drugače kot pisarniške omare. Za posebna področja v podjetjih lahko izbirate med številnimi kakovostno izdelanimi omarami, ki so na voljo tudi v večjih dimenzijah. Omare z roloji, predalniki ali skladiščne omarice: ponudba v naši spletni trgovini je tako bogata, da boste zagotovo našli idealen izdelek za opremo svojega podjetja. V pisarnah je treba poskrbeti, da bodo dokumenti, listine in fascikli varno in pregledno shranjeni. Predvsem v velikih pisarnah se dokumenti hitro nakopičijo. Za hiter dostop do želene dokumentacije so sistemi za obešalne mape odlična rešitev, ki omogoča vedno urejeno pisarno. Pisarniške omare z zgibnimi vrati so primerne za pisarne, kje ni toliko prostora. Glede na situacijo pa lahko izbirate tudi med omarami s krilnimi ali drsnimi vrati. Omare za dokumentacijo imajo vrata z zaklepanjem, ki dokumente zavarujejo pred nepooblaščenim dostopom in preprečijo, da sodelavci ne bi nehote našli zaupnih vsebin.

Omare za orodje, garderobne omare in omare s preklopnimi posodami
Jeklene omare omogočajo varno shranjevanje različnih predmetov v delavnicah ali skladiščih. Predelke lahko organizirate tako, da ustrezajo individualnim željam zaposlenih. Za pravilno skladiščenje nevarnih predmetov so na voljo ustrezne omare za nevarne snovi. Lahko so opremljene s kontrolnim okencem ali pa imajo svoj prezračevalni sistem. Če je potrebna določena temperatura skladiščenja, lahko naročite omare z vgrajeno hladilno tehnologijo. Poleg takšnih posebnih omar ponujamo še številne druge različice za kakršne koli namene uporabe. Omare s preklopnimi posodami so zelo pregledne tudi pri večjih količinah skladiščenih delov. Z garderobnimi omarami in predelki z zaklepanjem lahko opremite prostore za zaposlene, športne objekte in javne ustanove, kot so šole, knjižnice ali univerze. Garderobni sistemi imajo vso potrebno opremo, na primer drog za obleke, polico za pokrivala in obešalnike. Za red in urejenost v podjetju si oglejte našo spletno trgovino, kjer ponujamo bogato izbiro omar različnih velikosti in praktične večnamenske sisteme.

Omare

Omare z drsnimi vrati, omare z roloji, omare za dokumentacijo, omare s steklom ali brez njega, laboratorijske, delavniške in pisarniške omare – nudimo vse to in še več. Po želji lahko dodatno naročite inteligentne sisteme za zaklepanje, notranje trezorje in razdelilni material.
Naše kategorije izdelkov
Garderobne omare, predelki z zaklepanjem
Skupni prostori so sami po sebi prava znanost. Ne verjamete? Potem si oglejte ...
Jeklene omare
Takšna mora biti omara: trpežna. Enostavna za vzdrževanje. Učinkovita. ...
Laboratorijske omare
Ker z običajnimi omarami v laboratorijih ne pridete nikamor, vam nudimo izbor ...
Omare za kartoteke
Kaj bi bile zdravstvene ordinacije tega sveta brez njih? Predalniki za kartoteke ...
Omare za nevarne snovi
Ali niste prepričani, katera od omar za nevarne snovi je prava za vas? Potem nas ...
Omare za orodje
Če vodja delavnice mrzlično pogleduje na svojo zapestno uro, medtem ko vajenec ...
Omare za risbe
Kam z večjimi kartami in načrti, slikami in risbami? Imamo predlog: pospravite ...
Omare z navpičnimi izvlečnimi deli
Želite, da so orodje, material in drugi majhni deli pregledno in prostorsko ...
Omare z obešalnimi deli za mape
Predalniki z obešalnimi deli za mape so v zdravstvenih ordinacijah, pisarnah, ...
Omare z roloji
Je privlačnega videza, prilagodljiva in prostorsko varčna: vaša nova omara z ...
Pisarniške omare
V pisarnah je lahko red tudi malce manj birokratski. Kaj naj bi to pomenilo? ...
Predalniki
Veliki, majhni, ozki, široki, s sistemom zaklepanja ali posamičnim varovanjem ...
Skladiščne omare
Imate čas ure in ure iskati majhne dele in drug material? Tudi mi ne. Zato vam ...
Viseče omarice
Ali imate dovolj iskanja stvari, ki jih stalno potrebujete? Pomagajte si z ...
Primerjava izdelkov