Equipped for the year's loveliest smile

Obožujemo jesen

Poletje se poslavlja. In? Saj prihaja zlata jesen. In s tem tisoč razlogov, da se znova zaljubite v ta letni čas.

Jesen je lahko svetla – lahko pa je tudi blatno rjava, oblačno siva in deževno modra. Popoln trenutek, da zunanje površine pošljete v zimsko spanje in osvežite notranje prostore, skupaj s skritimi kotički in majhnimi deli. Začnite s projektom „Obožujemo jesen“. Z nami boste zagotovo „equipped for the year's loveliest smile“.

Pojdimo na prosto

Naš projekt za grmovje, listje in poti

Objekti na prostem niso več le vizitka podjetja, temveč so postali dragocen prostor za rekreacijo in delo. Z negovanimi in premišljenimi dovoznimi in sprehajalnimi potmi, zasloni, nadstreški in prostori za sproščanje so zunanje površine prostor, ki pripomore k dobremu počutju. S tem pa se seveda poveča tudi produktivnost. Ne le, ko je zunaj toplo.

Poskrbite, da bodo vaše zunanje površine urejene preko celotnega leta in vas bodo vabile k temu, da zadihate s polnimi pljuči: pripravili smo ponudbo najboljših izdelkov za grmovje, listje in poti .

Umaknite se v notranjost

Naš projekt za prostore, zrak in površine

Na prah in umazanijo se lahko vedno zanesete. Povsod, kjer se pojavi kombinacija oseb, dela in okolja, nastajajo drobni delci. In vse, kar je enkrat v zraku, se mora neizogibno znova spustiti in se nalaga na vseh površinah in tleh. Tega naravnega zakona ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo vse drugo. Z našo vsestransko opremo za čiščenje notranjih prostorov.

Ne glede na to, ali gre za kosmiče prahu, madeže ali packe, strokovnjak za čiščenje bo pri nas našel vse, kar išče! Začnite jesensko čiščenje in odstranite umazanijo enostavno, varno in brez nerodnega mahanja z metlo: naše rešitve za bleščečo čistočo prostorov, zraka in površin.

Napadite kote

Naš projekt za male dele in male naprave

Vsi poznamo pregovor, da tudi majhni otroci naredijo nered, kar lahko hitro postane velikanska naloga. To boste na primer opazili, ko boste morali očistiti ali razmastiti majhne ali zelo majhne dele strojev ali naprav. Z ustreznimi izdelki iz naše ponudbe lahko znatno zmanjšate napor, ki je potreben za okolju prijazno, varno in temeljito odstranjevanje maščob, olj in umazanije z majhnih delov.

Tako bodo tudi vaši majhni deli in mali stroji še naprej delovali zanesljivo, natančno in z dodajanjem vrednosti v vseh postopkih.

Dobro je vedeti!

Naši čistilniki majhnih delov in čistilne mize so lahko tudi ekološke!

Se želite in se lahko izognete topilom ali hlapnim organskim spojinam (HOS)? Potem si oglejte naše ekološke čistilne mize.

Mikroorganizmi osvobodijo majhne dele olja in maščob. Popolna alternativa ne le za okolje, temveč tudi za podjetja, ki želijo delovati še posebej trajnostno: saj topila za čiščenje niso razvrščene med nevarne snovi in v tem primeru ni nevarna snov, prav tako ne odpadni proizvod. Na voljo v različnih različicah.

Vse o jeseni

Kako s pravo opremo vedno ohranite jesensko svežino.
Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Ste vse zaščitili pred vremenskimi vplivi in zimo?“

Od nege vaše trate do priključka za vodo: dragoceni nasveti, kako lahko okolico vašega podjetja pripravite na zimo!

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Nasveti za organizirano čiščenje pisarn“

V tem prispevku boste izvedeli, zakaj je čisto delovno mesto tako pomembno, in pridobili kontrolni seznam za najboljše čiščenje pisarn.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„3 dejavniki tveganja za zdravje na delovnem mestu“

V tem članku smo povzeli najpomembnejše zahteve za delovno mesto, povezane z zrakom, svetlobo in hrupom.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Pravilna uporaba in nega zunanjih površin – pravilen način“

Spoznajte prednosti dobro načrtovanih zunanjih površin, konkretne možnosti uporabe in varnostni vidiki. Poleg tega: kontrolni seznam za pravilno vzdrževanje zunanjih površin v vseh letnih časih.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Smernice za čiščenje delavnice“

Preberite, zakaj je čista delavnica pomembna, kako se lahko najbolje lotite čiščenja in kaj ima metoda 5S (Seiri – sortiranje, Seiton – organiziranje, Seiso – čiščenje, Seiketsu – standardiziranje, Shitsuke – vzdrževanje samodiscipline) skupnega s čisto delavnico

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Za kaj potrebujete čistilnike majhnih delov?“

Tukaj lahko izveste več o tem, kako delujejo čistilniki za majhne dele, kakšne so razlike med različicami in kdaj je kateri čistilnik prava izbira.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Zdravstveni dejavnik zrak“

Notranja klima je pomemben vidik ergonomije na delovnem mestu. Poleg osvetlitve, hrupa, vibracij, sevanja in elektromagnetnih polj je eden od fizikalnih dejavnikov delovnega okolja.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Okolju prijazno čiščenje za brezhibno pisarno“

Tukaj lahko izveste več o okoljsko ozaveščenih ukrepih čiščenja v podjetjih in o zahtevah, ki veljajo za trajnostno nego prostorov. Praktični kontrolni seznam vam pomaga pri takojšnjem izvajanju ukrepov.

Jesenski izdelki za vaše podjetje wt$

„Triki za urejeno in čisto delovno mesto“

V tem prispevku boste izvedeli, zakaj je urejeno in čisto delovno mesto še posebej pomembno, ter se seznanili z najboljšimi triki za urejanje in nasveti za čiščenje delovnega mesta!