Lepilni trakovi, pakirni trakovi

Ali veste, kako lahko zlepimo pakete? Na voljo je ogromno vrst lepilnega traku: enostaven, obojestranski, vodoodporen, pa tudi potiskan, samolepilni, pisan ali takšen za mokro lepljenje. Lepilni trak je viden znak kakovosti podjetja in je zato odločilen za dober transport.

V kategoriji Lepilni trakovi, pakirni trakovi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: tesa, eurokraft basic.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 39

Lepilni trakovi za pakiranje, pritrjevanje in označevanje



Dobri lepilni trakovi zmorejo marsikaj, vendar moramo pri tem pozabiti na predsodek, da so namenjeni samo za zapiranje paketov. Ščitijo lahko tudi pred vlago in krajami, pritrdijo in označijo predmete ali preprečijo nezgode. Uporabite jih lahko celo v reklamne namene – če imate seveda ustrezen trak.



Nasveti za izbiro lepilnih trakov



Polipropilen (PP) je odporen, mogoče ga je oblikovati in je razmeroma prijazen do okolja. To si je dobro zapomniti zaradi naših lepilnih trakov iz PP. Če potrebujete trak predvsem za zanesljivo in enostavno pakiranje kartonastih škatel, bodo ti trakovi skoraj vedno prava izbira. Delo bo še bolj udobno, če uporabite ustrezne odvijalnike lepilnega traku in nože za karton.



Krep trakove lahko udobno odtrgate z roko, primerni pa so za označevanje. Če potrebujete trak, ki je odporen proti trganju, priporočamo robustne trakove iz tkanine. Zvezde med vsemi pa so trakovi za mokro lepljenje. So izredno odporni proti vročini, vlagi in drugim vplivom, poleg tega pa tudi preprečijo neopažene kraje, kar je odlično za transport dragocenih predmetov.



Potrebujete še kakšne druge pripomočke za pakiranje? Pri nas ste na pravem mestu, oglejte si samo našo veliko izbiro embalažnega materiala.



Opozorilne barve in logotip podjetja – prednosti dobrega videza



Pri lepilnih trakovih ima videz pogosto odločilno vlogo. V podjetju kaiserkraft posebej za to ponujamo kar nekaj privlačnih izdelkov. Sem spadajo opozorilni trakovi v signalnih barvah, ki jih opazite na prvi pogled. Kako pa je z oglaševanjem? Pri nas dobite PVC-trakove s tiskom po želji.



Če imate še kakšna vprašanja glede lepilnih trakov, embalažnega materiala in dodatkov, se obrnite na nas. Z veseljem vam odgovorimo.



Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:



Zasučni zaboji za nalaganje | Kotniki za zaščito robov | Nakrčne folije | Ročni odvijalniki | Stroji za ovijanje | Žepi za dobavnice | Kompleti za ovijanje EUROKRAFT