Vrečke s pritisnim zapiralom

Za komisioniranje različnih materialov, predstavitev vzorcev izdelkov ali pošiljanje izdelkov: vrečke s pritisnim zapiralom za večkratno uporabo so primerne za različne namene uporabe!

Vaši filtri
Tip izdelka
Trajnostnost
Debelina materiala

Vrečke s pritisnim zapiralom: vsestranske, stabilne in preprosto odlične za pakiranjeVrečke s pritisnim zapiralom idealno poskrbijo za red, ščitijo pred umazanijo in pomagajo pri razvrščanju vsega, kar želite čisto in varno poslati na pot – v kartonasti škatli ali svoji prtljagi. Zaradi zapiralnega traku so plastične vrečke enostavne za zapiranje. Tako lahko vanje varno in hitro zapakirate majhne predmete, nadomestne dele, tekstil in živila za shranjevanje, komisioniranje ali skladiščenje. Z debelino do 100 µm jih lahko uporabljate tudi za koničaste in težke izdelke. Vrečke so na voljo tudi z dnom ter v prozorni, neprozorni ali antistatični različici.Katere vrečke z zapiralom so na voljo in za kaj se uporabljajo?Vrečke z zapiranjem se uporabljajo na vseh področjih življenja in poslovanja. Idealne so za komisioniranje in razvrščanje majhnih delov ali za pakiranje kozmetike in drugih tekočin na potovanjih z letalom. V ta namen preprosto izberite eno od naših številnih vrst vrečk s pritisnim zapiralom v ponudbi: • Klasične s poljem za napise ali brez njega, v različnih formatih, debelinah in materialih

 • Trajnostne iz reciklirane umetne mase ali BIO-LDPE kot okolju prijazna alternativa klasičnim materialom

 • Vrečke s pritisnim zapiralom VCI za shranjevanje, zaščiteno pred prahom, vlago in predvsem rjo

 • Vrečke z zadrgo z evro perforacijo za obešanje in predstavitve izdelkov

 • Vrečke iz folije z izjemno zanesljivim večkratnim zapiranjem z zadrgo

 • Z odprtino za zrak za prostorsko varčno pakiranje večjih posod ali izdelkov

 • Črne barve za zaščito pred svetlobo in diskretnost

 • Primerne za živila ter z dnom za enostavno polnjenje aromatiziranih ali mletih izdelkov

 • ESD-vrečke s pritisnim zapiralom za pošiljanje in shranjevanje elektronskih komponent

 • Vrečke z drsnim zapiralom se zapirajo posebej enostavno in zanesljivo – idealno za ročno prtljago


Kako izbrati ustrezne vrečke s pritisnim zapiralom?Ali bi naročili eno vrečko za vse ali različne velikosti in debeline materiala? To je predvsem vprašanje panoge in izbire izdelka. • Če pošiljate ali prodajate predvsem vijake, matice in manjšo dodatno opremo, shranjene v kartonastih škatlah in paketih, za to povsem zadoščajo majhne vrečke z zadrgo univerzalne velikosti. Bodite previdni, da na primer koničasti vijaki ne bodo mogli predreti folije.

 • V živilski industriji pa pogosto potrebujemo večjo izbiro velikosti in oblik vrečk. Aromatični izdelki morajo biti zapakirani v vrečko s čim manj zraka, da se upočasni uhajanje molekul. Glede na prostornino izdelka in količino polnjenja je smiselno imeti na razpolago več velikosti vrečk, ki so varne za živila. Uporabite samo vrečke, ki so označene kot „primerne za uporabo z živili''.

 • Za blago s posebnimi zahtevami glede zaščite pred vlago ali za antistatično izvedbo uporabite le ustrezne posebne izvedbe in pred pakiranjem preverite optimalno stanje folije. Le tako lahko na primer vrečka z zadrgo VCI zagotovi zaščito pred rjo.


Če je embalaža v vašem podjetju pomembna vsakodnevna tema, boste v naših nasvetih in trendih za embalažo našli koristne informacije. Če imate vprašanja o ponudbi ali izboru, se lahko kadar koli obrnete na nas.