Paletni natični okvirji, dodatna oprema za palete

Pameten prevoz: z natičnimi paletnimi okvirji lahko svoje blago zaščitite pred poškodbami in izgubo. Poleg tega se izognete odpadni embalaži in s tem prihranite pri stroških za odpadke. Na spletni strani kaiserkraft lahko izbirate med različnimi izvedbami natičnih okvirjev in zraven naročite še ustrezne dodatke za palete.

V kategoriji Paletni natični okvirji, dodatna oprema za palete boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: eurokraft basic.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 49

Paletni natični okvirji: pametni pakirni sistemiPalete so nepogrešljive tako pri transportu kot v skladišču. S pravimi dvižnimi napravami in dvigali lahko na paletah prenašate težko, veliko ali nepriročno blago. Popolno transportno simbiozo pa lahko dosežete s paletnimi natičnimi okvirji, ki blago med transportom zavarujejo. Kako točno? Okvirji dajejo transportnemu blagu potrebno stabilnost in skrbijo, da se ne poškoduje ali izgubi. Blago zavarujejo tako, da preprečujejo nenamerno kotaljenje ali padce blaga in s tem povezane poškodbe.Ali ste vedeli?S paletnimi natičnimi okvirji se izognete nepotrebni odpadni embalaži in s tem tudi stroškom odstranjevanja.Paletni natični okvirji – sodobna embalaža za večkratno uporaboIzkoristite vsestranskost paletnih natičnih okvirjev! Po enostavni namestitvi na palete bodo zaščitili blago med transportom in skladiščenjem. Poleg tega lahko več palet s paletnimi natičnimi okvirji zložite drugo na drugo – na ta način lahko učinkovito in gospodarno izkoristite svojo skladiščno površino.Dodatna prednost: če želite, lahko natične okvirje opremite tudi s pokrovi z zaklepanjem in tako transportno blago še dodatno zaščitite.Če želite prevažati in skladiščiti majhne dele, vam priporočamo uporabo predelnih elementov oz. delilnikov natičnih okvirjev, s pomočjo katerih lahko pametno skladiščite več vrst različno velikih majhnih delov. V naši trgovini seveda najdete tudi delilnike natičnih okvirjev, ki ustrezajo vašim paletam.Oprema za paletne natične okvirjeČe palete postavite drugo na drugo, postane dostop do blaga na paletah otežen. Rešitev za to so distančniki, ki vam omogočajo enostaven dostop do vašega blaga.Paletni natični okvirji s 6 tečaji med skladiščenjem zavzamejo manj prostora, saj jih lahko preprosto zložite.Ker imajo vogale iz umetne mase, blago med skladiščenjem in transportom ščitijo pred poškodbami. To je še posebej pomembno takrat, ko palete premikate na več nivojih, saj je takrat nevarnost zaradi padca znatno povečana.Z etiketami in držali za etikete lahko palete opremite z napisi. Tako lahko na prvi pogled vidite, kje je kateri kos skladiščenega ali transportiranega blaga, in do njega hitro dostopate.Paletni natični okvirji : različni materiali in njihove prednostiV naši trgovini vam nudimo paletne natične okvirje iz umetne mase ABS, aluminija, lesa, lesa iglavcev, recikliranega polietilena, jeklene mreže in jeklene cevi.  • Umetna masa: lahka, nizki stroški pošiljanja (zaradi majhne teže), se ne drobi, odporna proti vremenskim vplivom

  • Aluminij: brez statične naelektritve, vodotesen, primeren za živila, brez vonja in okusa, majhna lastna teža

  • Les: zelo robusten, za dolgotrajno uporabo, cenovno ugoden

  • Jeklo: robustno, za dolgotrajno uporabo


Kreativne ideje s paletnimi natičnimi okvirjiPaleta plus natični okvir: mrežasti zaboj

Imate premalo prostora za skladiščenje mrežastih zabojev ali zabojev za zlaganje? V proračunu ni dovolj sredstev za nabavo dodatnega mrežastega zaboja? Ali trenutno preprosto nimate nobenega mrežastega zaboja? Izdelate si ga lahko kar sami! Potrebujete le paleto in paletni natični okvir in že imate stabilen transportni zaboj – kdor zna, ta zna!Visoke grede brez polžev

Iz več paletnih natičnih okvirjev, ki jih naložite drugega na drugega, lahko sestavite visoko gredo – tako bodo vaše sadike varne pred polži, vaš hrbet pa med obdelovanjem grede ne bo trpel.Svetovanje in kontakt:Imate še kakšno vprašanje? Obrnite se na nas! Na vsa vprašanja vam z veseljem odgovorimo.