080 1037  

Omogočite svojim zaposlenim sproščujoč odmor na prostem ali ustvarite vabljive prostore za sproščanje, opremite parke ali počivališča.

 

Pri KAISER+KRAFT vam poleg klopi, stojal za kolesa in košev za odpadke ponujamo vse, kar potrebujete za opremo dvorišč, vrtov in parkov.

 

Na tej strani smo vam pripravili naše trenutne najboljše ponudbe. Za naš celoten izbor izdelkov, kliknite tukaj:

 

Oglejte si celotno ponudbo

 

Stojala za kolesa, podporni loki

Kolesarji potrebujejo stojala za kolesa za varno parkiranje svojih ​​prevoznih sredstev. Kdor skrbi za svoje kolo, ga rad spravi na varnem mestu. Lokacije na prostem so varne za kolesa le, če lahko kolo pripnete na kolesarski lok ali stojalo. Okoljsko osveščeni se vozijo s kolesom, tako mora vsako podjetje, rekreacijski objekt, vsaka šola in vsako mesto zagotoviti ustrezna parkirna mesta za kolesa. Vsak kolesar, ki zamenja kolo za avto, privarčuje na dolgi rok veliko CO2. Odvisno od lokacije, ponuja KAISER+KRAFT kolesarske loke, nadstreške ali enostranska in obojestranska stojala za kolesa. Prav nadstreški s stojali za kolesa spodbujajo kolesarje, da ostajajo zvesti kolesu v vsakem vremenu. Stojala za kolesa KAISER+KRAFT so iz robustnih materialov, kot so jeklene cevi in se lahko do neke mere celo vbetonirajo, vsekakor pa pritrdijo na podlago. Več varnosti ne more zagotoviti kolesarsko stojalo.

 

Oglejte si celotno ponudbo

 

Nadstreški, zakloni

Na prostem je navadno vrvež, dokler se vreme drži in še bolje pa je, če sije sonce. Ko pa pride dež, nevihte in sneg, si vsak hitro poišče suh prostorček. Predvsem kadilci so zato hvaležni za nadstreške in zaklone, ki jih varujejo pred vetrom in dežjem. Toda tudi v velikih parkih, na avtobusnih postajališčih in nad kolesarskimi stojali, so nadstreški smiselni in hvaležno sprejeti. Podjetja lahko z nadstreški svojim zaposlenim omogočijo, da sebe in svoja prevozna sredstva začitijo pred slabim vremenom. KAISER+KRAFT ponuja klasične zaklone kajenja in nadstreške za kolesa, pa tudi za avtomobile. V naši spletni trgovini najdete osnovne in priključne elemente, s katerimi lahko kadarkoli razširite ali spremenite nadstreške. Izdelani so iz čvrste jeklene konstrukcije in varnostnega stekla, tako da je dolgotrajna uporaba zagotovljena.

 

Oglejte si celotno ponudbo

 

Klopi, mize

Opremite svoje zunanje površine z vabljivo klopjo ali ponudite svojim zaposlenim umik na prosto. Naj bo večerni odmor, kosilo ali pa samo prostor na soncu s klopjo in mizo je na prostem lahko prav udobno. KAISER+KRAFT vam ponuja s klasičnimi plastičnimi klopmi, klopmi za parke iz lesa ali celotnih sedežnih garnitur, široko paleto pohištva za uporabo na prostem. Mize in klopi so izdelane iz materiala, ki je odporen na vremenske vplive, ne glede na to, ali boste izbrali les, plastiko ali cevne mreže. Klop iz cevne mreže je idealna za javne prostore, parke in šolska dvorišča, saj se te klopi ne mažejo. Na dvorišču podjetja pa bo najbolje izbrati klopi iz lesa. Materiali odporni proti vremenskim vplivom in visoka kakovost izdelave zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Vse klopi in mize najdete v spletni trgovini KAISER+KRAFT :

 

Oglejte si celotno ponudbo

 

Koši za odpadke, pepelniki

Koši za odpadke in pepelniki so nuja vseh lokacij na prostem, ki vabijo k sprostitvi med odmorom ob obroku ali prijetni cigareti. Brez smetnjakov in pepelnikov bi bilo zelo hitro zasvinjano in nasmeteno. Še posebej v javnih parkih in na avtocestnih počivališčih, je potrebno preprečevati takšno onesnaženje. Praktični kombinirani pepelnik s košem za smeti zagotavlja, da uporabniki skrbijo za čisto okolje, oskrbovalcem pa lažji odvoz. Robustni material kot je jeklena pločevina in trda plastika je odporen proti vremenskim vplivom in vandalizmu. V okolici poslovnih in gospodarskih družb, pa lahko uporabite lepo oblikovane pepelnike in smetnajke. V spletni trgovini KAISER+KRAFT najdete izdelke iz nerjavnega jekla in v odgovarjajočih barvnih odtenkih, ki se odlično vklapljajo v negovano zunanjo podobo podjetja:

 

Oglejte si celotno ponudbo