080 1037  
  Tiskanje strani

Certifikati

Certifikate ClimatePartnerS tem certifikatom potrjujemo, da z dodatnimi projekti za ogljično izravnavo, zagotavljamo ravnovesje emisij ogljikovega dioksida.

Vaša ekipa KAISER+KRAFT

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Eno smernico za trajnostno trgovanje predstavlja ideja Združenih narodov Global Compact. Podjetje KAISER+KRAFT se zato obvezuje, da bo spoštovalo deset univerzalnih načel na področju človekovih pravic, delavskih standardov, varstva okolja in boja proti korupciji ter skrbelo za njihovo širjenje. 

 

Poročilo o trajnostnem razvoju 2012 je prejelo priznano nagrado Red Dot Design Award za izstopajoč "Communication Design", mednarodno priznano priznanje na področju oblikovalske konkurence oblikovalskega središča pokrajine Severno Porenje-Vestfalija.

Ta oznaka skupaj s tehnologijami Seal-in-Search Systmantec zagotavlja brezskrbno iskanje, krmarjenje in nakupovanje na spletni strani podjetja KAISER+KRAFT. Certifikat SSL varuje osebne podatke s kodiranjem z uporabo SSL, ki strani, ki se začnejo s http, samodejno pretvori v https.

Primerjava izdelkov