Misija: brezhibna čistoča!

Kdor želi rešiti svet, naj ne začne samo pri sebi. Ali se sliši kot paradoks? Nikakor ne, trajnostnost se mora začeti pri vseh.

Ta tema že nekaj let ni več samo osebno prizadevanje nekaterih zagnanih posameznikov. Trajnostni razvoj je postal osrednja tema v družbi, s tem pa tudi v vseh podjetjih. Mednje spadamo tudi mi in Rubbermaid.

Močni partnerji za čistejši svet.

Prihodnost našega planeta je odvisna od tega, kako odgovorni bomo pri porabi virov, kar velja tako za zasebno kot tudi poslovno okolje. Prav večje organizacije imajo lahko pri tem velik vpliv in so dober zgled. Tako tudi mi na primer dosledno pazimo, da ponujamo vedno več okolju prijaznih izdelkov, trudimo se znižati negativne vplive notranjih in zunanjih dejavnikov na okolje ter poskrbeti za boljše in s tem tudi okolju prijaznejše standarde za našo panogo. Prizadevamo si, da bi tudi naši zaposleni, poslovni partnerji in dobavitelji dali vse od sebe ter postali zgled drugim.

Viden rezultat tega prizadevanja je naše sodelovanje s podjetjem Rubbermaid, ki je aktiven partner za reciklažo odpadkov in sisteme za ponovno uporabo – ter močan partner za čistejši svet.

Tukaj lahko odkrijete številne izdelke, ki so idealni za ravnanje z odpadki. Najboljše pri tem pa je, da Vam za kratek čas ponujamo še 20% popusta nanje.

Popust 20%: koši za smeti in zbiralniki surovin Rubbermaid

Izberite si učinkovite pripomočke za odstranjevanje odpadkov.

Sami iz izkušenj veste, kako zelo pomembna je kakovostna obdelava in velika praktičnost košev za odpadke. Izdelki Rubbermaid iz naše ponudbe so zato posebej robustni in trpežni, poleg tega pa imajo številne druge prednosti, ki olajšajo praznjenje in ravnanje z odpadki.

Da boste skupaj s svojimi zaposlenimi imeli vse pri roki, Vam predstavljamo naše najuspešnejše modele za uporabo v prostorih in na prostem. Za vsako vrsto odpadkov je na voljo ustrezna posoda – med njimi boste zagotovo našli ustrezen koš za smeti ali zbiralnik surovin Rubbermaid.

Izkoristite popust 20% za izbrane izdelke Rubbermaid!

Misija: brezhibna čistoča! n_2

Za nadaljnja vprašanja smo Vam na voljo na telefonski številki 080 1037 ali po e-pošti na naslovu office@kaiserkraft.si.

Združite to, kar mora biti skupaj

Izdelki, ki jih boste vzljubili. Ali: We love reycling too.

Za nas je prihodnost odvisna predvsem od načina, kako uporabljamo vire, kako jih porabljamo in sprejmemo odgovornost zanje. Povsem jasno je, da odgovorna skrb za prihodnost ne sodi v smeti – tja spadajo samo odpadki, ki jih je mogoče reciklirati, in sicer neposredno v koš za smeti Rubbermaid.

Zato Vam skupaj z znamko Rubbermaid ponujamo dolgotrajne rešitve: izdelke, ki jih ni treba tako hitro zamenjati, saj Vas bodo dolgoročno podpirali pri aktivnem odstranjevanju in recikliranju odpadkov. Naše skupne rešitve pa ne poskrbijo samo za dobre rezultate, temveč imajo tudi trajnostne posledice: podjetjem pomagajo pri doseganju ciljev na področju družbenega in ekološkega trajnostnega razvoja.

Za ureditev učinkovitega sistema za recikliranje je treba uvesti enotne postopke in izdelke v celotni opremi podjetja. Zato je podjetje Rubbermaid Commercial Products razvilo specializirane in izredno prilagodljive rešitve za recikliranje, ki so učinkovite v vseh okoljih.

Rubbermaid pod motom „Love Lecycling“ letos po vsej Evropi opozarja na rešitve za reciklažo in ponovno uporabo odpadkov. Informacije o raziskovalnem projektu najdete tukaj. Preberite si več o tem in kupite pri nas ustrezne izdelke za vse odpadke.

Misija: brezhibna čistoča! n_3

Film o projektu

"Rubbermaid Love Recycling"

Podjetje Rubbermaid Commercial Products Europe je januarja 2020 začelo z največjim raziskovalnim projektom o trenutnih praksah pri recikliranju in možnih izboljšavah. S pomočjo informacij, ki so jih dala na razpolago podjetja iz vse Evrope, je podjetje Rubbermaid dobilo odličen vpogled v različne teme, vse od obnašanja uporabnikov do zunanjega menedžerskega odkupa podjetij.

Rezultat je podroben in natančen prikaz trenutne situacije pri komercialnem recikliranju, ki si jo zdaj vsi lahko ogledajo v videu.

Pravilno ravnanje z odpadki v podjetju

Tako motivirate zaposlene, da poskrbijo za nekoliko čistejši svet.

Vodilni v podjetjih, delavnicah, skladiščih in pisarnah vedo, da ima pravilno ravnanje z odpadki pomemben delež pri zaščiti okolja in virov. Številni pa se sprašujejo, kako najbolje informirati zaposlene o veljavnih predpisih glede ravnanja z odpadki ter jih motivirati, da bi jih upoštevali in uresničili tudi pri vsakodnevnem delu.

Na naši informacijski strani „Pravilno ravnanje z odpadki v podjetju“ smo zbrali številne praktične nasvete in informacije o tej temi. Med drugim boste izvedeli:

  • Kako najbolje obvestiti zaposlene o predpisih glede ravnanja z odpadki
  • Kako motivirati zaposlene, da bodo upoštevali predpise
  • Katere posode za odpadke se uporabljajo na posameznih področjih podjetja
Misija: brezhibna čistoča! n_4