Poslovna oprema za vse tiste, ki pričakujejo več

Izdelki za fitnes na delovnem mestu

Kaj pomeni dobro opravljeno delo? Več, kot si mislite: več gibanja, več časa zase med dnevom ali več poguma za nove stvari ... kot je recimo fitnes v podjetju.

Telovadite lahko kjer koli – s pravo opremo za optimalno ravnovesje med delom in zdravjem. Svojim zaposlenim izkažite spoštovanje, ki si ga zaslužijo – z nadstandardnimi izdelki.

Fitnes naprave za uporabo pri pisarniškem delu

Za več dela z nogami in učinkovitejše delo z glavo

Najsodobnejše: izdelki za domačo pisarno za popolno udobje pri delu

Osvežite svojo domačo pisarno: svojo opremo lahko individualno sestavite in tako odlično izkoristite tudi najmanjše prostore. Seveda pa nismo pozabili niti na dodatek za vadbo v domači pisarni.

Zelo aktualno: izdelki na voljo na lokalnem podjetju

Potopite se v naše ideje za izdelke, s katerimi lahko naredimo sodelovanje na samem delovnem mestu še lepše, učinkovitejše in sodobnejše. Zanesite se na rešitve, s katerimi bo vsak prostor v podjetju primeren za novo delovno okolje.

Fitnes kar na delovnem mestu

Podjetja so prepoznala prednosti fitnesa za podjetja kot sestavnega dela internega upravljanja zdravja zaposlenih v podjetjih. Zadnji trend je celo namestitev fitnesa neposredno v samo podjetje. Kako je to videti in zakaj je to bistvenega pomena ...

Tako vas delo osrečuje: ljubite to, kar počnete!

Z veseljem vam bomo svetovali glede opreme na delovnem mestu, zaradi katere bo delovni čas postal del vašega zasebnega življenja. Z novimi izdelki za vse tiste, ki pričakujejo več.

Na ta način poskrbite, da zaposleni z veseljem prihajajo in še raje ostanejo na delu.