Voziček za prevoz vreč

V kategoriji Voziček za prevoz vreč boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, RuXXac, Kongamek, QUIPO, MATADOR.

Znamka
Tip izdelka
Barva
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 343
Vozički za prevoz vreč imajo dolgo in uspešno zgodovino. Že v antiki so uporabljali osnovno obliko teh vozičkov: na dveh litoželeznih kolesih z lesenim ogrodjem so transportirali predvsem težke vreče z žitom. Podjetja v industriji še danes uporabljajo vozičke za vreče, pri čemer sodobna konstrukcija razen principa vzvoda nima več veliko skupnega s srednjeveškimi modeli. Sodobni vozički za prevoz vreč imajo kolesa iz polne gume ali zračnice in so primerni za različne vrste tal: zračnice ublažijo transport na neravnih poteh, kolesa iz polne gume ali poliuretana pa se odlično vrtijo na gladkih tleh v halah in ne potrebujejo vzdrževanja. Tudi lesen okvir se ne uporablja več: pri izjemno lahkih modelih je okvir izdelan iz aluminija, pri različici z veliko nosilnostjo pa se uporabljajo varjene jeklene cevi ali nerjavno jeklo.

Izbira ustreznega vozička za prevoz vreč
Vozičke za prevoz vreč tudi danes uporabljamo takrat, kadar hočemo na enostaven in zdravju prijazen način prepeljati nerodne tovore, na primer zaboje, sode ali vreče. Ker izbira vozičkov za vreče podjetja KAISER+KRAFT obsega vse od kompaktnih aluminijastih transportnih vozičkov do večnamenskih zložljivih stopnic z nosilnostjo od 50 do 400 kg, pred nakupom preverite, kakšen model potrebujete. Material okvirja, nosilnost ter obliko koles in nakladalne površine izberete glede na to, kako težek tovor boste prevažali, kakšne so lastnosti tal in ali morate tovor prevažati tudi po stopnicah. Stopniščne vozičke prepoznate po zvezdastih kolesih – gre za sklop s 3 do 5 kolesi na stran, ki se zlahka pomikajo po stopnicah. Številni vozički za prevoz vreč so zložljivi, tako da zasedejo le malo prostora in jih zlahka vzamete s seboj tudi v osebnem vozilu.