Znamka
+
Material
+
Prostornina
+

Potisni vozički

Ali veste, kdaj so izumili potisni voziček? To se je zgodilo že v antični Grčiji. Evropsko različico vozička so prvič dokazano omenili leta 1222 v prodajni pogodbi neke tovarne angleškega kralja. Danes so na voljo številne vrste in izvedbe potisnega vozička. V naši trgovini boste našli nekaj najboljših vsestranskih modelov.

V kategoriji Potisni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MATADOR.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 76
Pogled:
Samokolnice kot nepogrešljivi pripomočki
Samokolnice so bile že pred stoletji eden najpomembnejših pripomočkov pri gradnji znamenitih spomenikov. Čeprav Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, bi gradnja brez teh transportnih pripomočkov zagotovo trajala še dlje. Samokolnice so se za lažji prevoz težkih bremen uporabljale že v antični Grčiji, na Kitajskem in v srednjeveški Evropi. Nepogrešljive so pri gradnji hiš in v vrtnarstvu. Zidarji, pleskarji in vrtnarji z veseljem uporabljajo samokolnice, ročne vozičke in vozičke za kamenje. Samokolnico je večinoma mogoče zvrniti ali pa je izdelana tako, da opravlja določeno nalogo: polnilnik za špranje je na primer izdelan posebej za polnjenje pasovnih temeljev, voziček za zidake pa je v pomoč pri prevažanju težkih kamnitih zidakov. Če potrebujete samokolnico, ki se zvrne, boste v naši spletni ponudbi našli ustrezno prekucno samokolnico, ki jo zaradi inteligentnega mehanizma zvrnete brez naprezanja. Ta ploska samokolnica pa ponuja prostor za slamo, bale sena ali ročke.

Samokolnice in ročni vozički s številnimi funkcijami
Če iščete samokolnico, ročni voziček ali transportni voziček, boste v naši spletni ponudbi našli ne samo ustrezni model, temveč boste lahko izbirali tudi med različnimi lastnostmi – velikost, ravna nakladalna površina ali prekucno korito, eno kolo ali štiri kolesa, dva ročaja za potiskanje ali krmiljenje z vrtljivo ploščo za vleko. Celo stranice so na voljo v različnih izvedbah, upoštevana pa je tudi ergonomija. Če potrebujete posebno izvedbo z določeno prekucno višino ali višjimi stranicami, se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem pomagali. Alternativne izdelke pa lahko izbirate v kategorijah prikolic in transportnih vozičkov.