Znamka
Tip izdelka
Izvedba naslonov za roke

Stoli za zlaganje, konferenčni stoli

Ali poznate odločilno prednost ergonomskih konferenčnih stolov, ki jih lahko naložite enega na drugega? Prihranijo veliko prostora in omogočajo sedenje tudi tam, kjer prostor sicer potrebujete za druge dejavnosti. Daljši sestanki so z njimi udobnejši, ko pa se končajo, stole preprosto spet naložite enega na drugega. Njihova dodatna odlika pa je tudi lep videz.

V kategoriji Stoli za zlaganje, konferenčni stoli boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Topstar, MAYER, Dauphin, EUROKRAFTpro, interstuhl, TrendOffice, EUROKRAFTbasic.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 101
Pogled:

Stoli za zlaganje: število sedežev po meriV podjetju pogosto nastopijo situacije, ko potrebujete več stolov kot običajno: na srečanje nepričakovano pride več udeležencev, za konferenco obstaja dolg seznam gostov, pogosto pa je tudi težko določiti, koliko strank vas bo obiskalo vsak dan. Še dobro, da so stoli za zlaganje vedno hitro pri roki in tudi takoj pospravljeni, ko jih ne potrebujete več.Kateri stoli za zlaganje so na voljo?Naša ponudba je izbrana tako, da je vse naše konferenčne in večnamenske mize mogoče dopolniti s stoli za zlaganje, ki se z njimi ujemajo po obliki in funkciji. Izbirate lahko med različnimi, izjemno robustnimi modeli iz lesa, ki so primerni za pogosto postavljanje in spravljanje.Sestavite lahko tudi poljubne konferenčne stole, ki so posebej udobni in bodo uporabnike učinkovito podprli pri intenzivnem poslušanju med srečanji.V dobri pisarni vsekakor ne smejo manjkati niti stoli za obiskovalce, ki so glede na namen lahko povsem enostavni ali pa imajo vrhunske dodatke. Za različne čakalnice lahko naročite klopi na prečkah, ki zasedejo malo prostora in jih s fiksno pritrditvijo zaščitite pred neredom pri premikanju.Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri stolov za obiskovalce?Konference in srečanja so lahko dolga in intenzivna. Zato je pomembno izbrati takšne stole za zlaganje, ki so posebej udobni in izpolnjujejo zahteve glede zdravega sedenja. Poleg tega boste imeli korist tudi zaradi boljše osredotočenosti udeležencev na predstavitev in moderiranje.Kadar je v velikem prostoru zbranih večje število udeležencev, na primer pri predavanju ali letnem občnem zboru, je vsekakor ustrezno imeti preprostejše modele za zlaganje. Pri izbiri stola načeloma vedno upoštevajte povprečno trajanje sedenja in dejavnosti uporabnika (poslušanje, delo, pogovor ipd.) ter kako pogosto se bo stol uporabljal.S stoli za zlaganje seveda tudi subtilno sporočate, kako pomembni so njihovi uporabniki. Že zato morate paziti, da za najpomembnejši konferenčni prostor izberete izredno kakovostne modele z vrhunskim videzom. Z veseljem vam svetujemo, obrnite se na nas!