080 1037        office@kaiserkraft.si
  Tiskanje strani

Dodelana storitev za vas

Vodilne blagovne znamke iz naše spletne ponudbe ne nudijo le najvišje kakovosti, temveč je zanje na voljo tudi uporabna dodatna ponudba. Lahko ste prepričani, da gre za izključno skrbno izbrane izdelke z izjemno obdelavo. Vsi izdelki so izdelani po zahtevah praktične uporabe, ter prepričajo s svojo trdnostjo in dolgotrajno uporabo.
 

Popolno zadovoljstvo z izdelki EUROKRAFT

EUROKRAFT izpolni vsako željo in ponuja skladno z motom: "Ali je mogoče dobiti še kaj več?" dodatna ponudba, kot so posebne izvedbe, individualna izbira barv in naknadni nakup. Poleg tega je za celotno ponudbo zagotovljena 10-letna garancija.

 

Premium izdelki – 10 let garancije Najboljša kakovost – naš nadzor Varno načrtovanje – 5 let naknadnega nakupa Zanesljivost– od izbranih dobaviteljev Usmerjenost k strankam – možne posebne izdelave

EUROKRAFT je na voljo tudi v zeleni

EUROKRAFT nudi poleg tega tudi zelene izdelke z ekološko bilanco. Brez doplačila dobite izdelek Active Green tudi v zeleni – RAL 6016.

 

Ocenjen ekološki cikel Uporaba materialov s prizanašanjem naravnim virom Znižana poraba energije zaradi postopkov izdelave pri nizki temperaturi Embalažo je mogoče reciklirati Vsakoletno preverjanje s strani TÜV Rheinland Brez dodatnih stroškov za naše stranke

 
 
 
 


 

Z izdelki iz programa office akktiv do pisarne s 5 zvezdicami

OFFICE AKKTIVz lahkoto izpolnjuje visoka pričakovanja in pisarniško opremo s 5 zvezdicami. Tudi v tem primeru lahko dokupite, kar vam je všeč, in se zanesete na 10-letno garancijo.

 

Premium izdelki – 10 let garancije Najboljša kakovost – naš nadzor Varno načrtovanje – 5 let naknadnega nakupa Zanesljivost– od izbranih dobaviteljev Usmerjenost k strankam – možne posebne izdelave

QUIPO se prilagaja vašim potrebam

QUIPO je poštena znamka, ki nudi poleg 5-letne garancije ter dobrega razmerja med ceno in kakovostjo,ustrezno rešitev za vsako željo.

 

 

Kakovos izdelkov – 5 let garancije Zanesljivost– od izbranih dobaviteljev Vrhunski dosežki – poštena cena

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov