Nazaj
Nasveti o izdelkih za Okolje

Razlaga pojmov o industrijskem čiščenju

S piktogrami v nadaljevanju vam želimo pomagati pri izbiri izdelkov in vam omogočiti hiter pregled nad prednostmi posameznih izdelkov.

Industrijsko čiščenje 084

Čiščenje filtra

Pri napravah s tem znakom se vgrajen filter čisti samodejno. Zmogljivost naprave je tako vedno enako visoka.

Industrijsko čiščenje 083

Brez hrupa

Naprave s tem znakom povzročajo sorazmerno manjši hrup. Zato jih lahko uporabljate povsod tam, kjer je večja raven hrupa nezaželena.

Industrijsko čiščenje 077

Dodatna vtičnica

Naprave s tem znakom imajo vgrajeno vtičnico. Ta omogoča, da električne naprave uporabljate brez dodatnih kabelskih kolutov. Manj kablov pomeni manjšo nevarnost za spotikanje. Poleg tega omogoča tudi preprosto sesanje neposredno ob napravi.

Industrijsko čiščenje 085

Easy-Press®

Visokotlačna pištola Easy-Press® je ergonomsko oblikovana in preprosta za uporabo. Potrebna je manjša sila za držanje in vleko, zato se celo pri daljšem delu ne utrudite.

Industrijsko čiščenje 081

Mikrovlakna

Tukaj je na voljo tekstil iz mikrovlaken za čiščenje. Takšne krpe so zaradi strukture svojih vlaken izjemno učinkovite. Več informacij o Informacije o mikrovlaknih lahko najdete na: mikrovlakna za čiščenje.

Industrijsko čiščenje 082

Brez stika z rokami

Mope, označene s tem piktogramom, lahko ožamete, ne da bi se dotaknili umazanega mopa. Popustite nožno zaskočko, s fiksiranjem na držalu mopa nato zložite mop, ga oplaknite in ožemite v stiskalnici.

Industrijsko čiščenje 080

Okolju prijazno

Ta piktogram opozarja, da so ti izdelki posebej prijazni do okolja. Zanje smo uporabili postopke ali materiale, ki podpirajo trajnosten odnos do okolja.

Naši najbolj priljubljeni izdelki iz teh nasvetov
Ustrezno
Število izdelkov: 60