Nazaj
Nasveti o izdelkih za transport

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro

Dviganje in spuščanje s pritiskom na gumb

Morate za vsak mali vijak prekiniti delo? Se je za vsako komponento treba postaviti v joga položaj junaka? Vedno znova sklanjanje, potiskanje, vstajanje in usedanje … Ali ne gre bolj preprosto? Seveda: z električnim stojalom za material EUROKRAFTpro!

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Novi član ekipe je ustrežljiv, agilen, dovzeten, robusten, močan in se veseli dela.

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro s svojo prilagodljivostjo poenostavi dvigovanje in spuščanje bremen do 125 kg in s tem pomaga ohraniti delovno moč vaših zaposlenih. Zaradi litij-ionskega akumulatorja je tudi vedno pripravljeno za delovanje – in celo pod obremenitvijo mu je mogoče električno nastaviti višino. Nagibna nakladalna površina olajša dostop do shranjenega blaga. Električno stojalo za material na primer v delavnici omogoča, da udobno dosežete naslednji vijak ali sestavni del, ne da bi se morali pri tem pretegniti.

Zato recite jogi, zbogom! Pozdravljeno, lažje delo.

Izbirate lahko med dvema velikostma plošče: za lažje delo v velikem in malem formatu

Ergonomija s pritiskom na gumb

Premik bremen do 125 kg brez napora

Upravljalnik

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Dvigujte in spuščajte brez razmišljanja. Z intuitivnimi tipkami na dotik z jasnimi simboli lahko intuitivno upravljate stojalo in ga povsem enostavno dvigate ali spuščate.

3 pomnilniki položajev omogočajo tudi samodejen pomik na shranjene višine.

Nastavitev nagiba + velikost plošče

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Velikost plošče je prilagojena dimenzijam evro zabojev za nalaganje: 600 x 400 mm ali 800 x 600 mm. Naklon plošče lahko nastavite od 0° do 40° v 4 korakih po 10°. Zaskočna ročica se nahaja na zunanji strani in je zato zlahka dostopna.

Izbirate lahko med 2 različicama plošče: kot nakladalna površina z zaščito proti zdrsu ali kot nizka kadica z vložkom iz MDF. Vložek lahko enostavno dvignete in odstranite ali zamenjate s pomočjo 2 odprtin na dnu kadice.

Zamenljiv litij-ionski akumulator

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Za delo brez prekinitve … Električno stojalo za material EUROKRAFTpro omogoča popolno mobilnost zaradi sistema z zamenljivim litij-ionskim akumulatorjem. Z enim polnjenjem akumulatorja lahko pri polni obremenitvi opravite do 80 ciklov premikov. Za neprekinjeno pripravljenost na delovanje lahko prazen akumulator preprosto zamenjate s polnim.

Stanje polnjenja je razvidno s prikazom stanja akumulatorja in zvočnim signalom. Če ne potrebujete pomičnega delovnega mesta, pa se stojalo lahko napaja tudi iz električnega omrežja.

Uporaba

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Stojalo za material se lahko uporablja na različne načine, zlasti za pripravo in odlaganje delovnih pripomočkov na ergonomski višini, na primer na montažnih postajah, med komisioniranjem, v skladišču, proizvodnji, montaži ali vzdrževanju. Stojalo za material je v pomoč tudi pri izdelavi prototipov.

Idealno je kot mobilni prostor za odlaganje prenosnih računalnikov, delovnih papirjev itd.

Po naročilu

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Za uporabo v elektroindustriji ali za nadaljnjo obdelavo elektronskih komponent (npr. v avtomobilski industriji) je e-stojalo za material po naročilu na voljo tudi v različici ESD (Electro-Static-Discharge, elektrostatična razelektritev). Po naročilu so možne tudi posebne izvedbe.

Obrnite se na skrbnika svojega računa ali pokličite našo službo za stranke.

Dodatki

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro wt$

Na voljo so vam 5-letna možnost naknadnega nakupa, 10-letna garancija in odlična dodatna oprema, kot so zunanji polnilnik, zamenljiv akumulator in ustrezni evro zaboji za nalaganje.

Odkrijte našo profesionalno ponudbo

EUROKRAFT: izdelki, ki veliko zdržijo, da vas nič ne bo zadržalo
EUROKRAFTpro

EUROKRAFTpro

Vrhunska zmogljivost za najvišje zahteve

EUROKRAFTbasic

EUROKRAFTbasic

Ker si poceni izdelkov ne moremo privoščiti

Električno stojalo za material EUROKRAFTpro mg$

Pozdravljeno, lažje delo!

Vaš novi član ekipe je pripravljen na delo! Zagotovite si odločilno prednost in ga naročite takoj. Poskrbeli bomo, da se vam tudi pri nakupu ne bo treba pretegniti.

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati individualno električno stojalo za material EUROKRAFTpro.

Ste že slišali za laboratorij KK?

Novi inovacijski laboratorij podjetja KAISER+KRAFT – za vse, kar prinaša napredek. Tukaj nastajajo ideje, izdelki in inovacije. Ker ne želimo delati zgolj dobro, temveč zares bolje. Naši izdelki morajo odlično delovati in omogočiti tudi prijetno delo. Le tako bodo točno takšni, kakršne ste vedno hoteli imeti.

Malo se razglejte in spoznajte gospo K – svojo neposredno povezavo z inovacijskim laboratorijem KK. Za vse, kar še potrebujete, da boste danes in jutri popolnoma opremljeni.

Naši najbolj priljubljeni izdelki iz teh nasvetov
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 2
Pogled:
Naše najbolj priljubljene kategorije iz teh nasvetov