Vrečke iz folije

Kar v vrečko! V vrečkah iz folije lahko varno shranite majhne dele, kot so vijaki, občutljive predmete, na primer dele naprav, pa tudi pomembno dokumentacijo. Voda se odbije od vrečke, prah ne pride do vsebine, stresanje pa ne polomi zaščitenih predmetov. Ničesar več ne prepustite naključju in ustrezno zaščitite pošiljke!

V kategoriji Vrečke iz folije boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTbasic.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
  • Trajnostno (9)
  • Netrajnostno (7)
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 16

Vrečke iz folije – zanesljivo zapakirani majhni deli za varen transportNihče nima časa niti volje, da bi v dostavljenem paketu iskal majhne dele in dodatke. Nihče nima toliko denarja, da bi kupcem nenehno ponovno pošiljal sestavne dele ali pošiljke, ki so bile vrnjene zaradi poškodovane kartonaste škatle. Različne vrečke iz folije na preprost način rešijo zagato v obeh primerih.
Katere vrečke iz folije se uporabljajo za določeno blago?Vrečko izberete glede na prostornino vsebine, namen embalaže in občutljivost blaga. Ploske vrečke brez zapirala so najbolj vsestranske – za majhne vijake pri pohištvu, dobavnice ipd.Občutljivi sestavni deli, na primer plošče s tiskanim vezjem, morajo biti ustrezno zaščiteni, zato je zanje najbolje uporabiti vrečke z mehurčki. Pomembno je, da folija čim bolj tesno obda vsebino in je antistatična.Če želite na primer določene majhne dele za montažo shranjevati v ustreznih količinah in kombinacijah v odprtih skladiščnih posodah v skladišču, so kot embalažni material najprimernejše vrečke s pritisnim zapiralom, saj jih lahko ponovno uporabite.
Kaj debelina folije pove o vrečki?Tako kot kartonasto embalažo izberete glede na težo in sestavo vsebine paketa, tudi debelina folije v mikrometrih določa, kako težka je lahko vsebina, ne da bi se material pretrgal. Pri debelini nad 100 µm lahko v vrečki varno transportirate celo koničaste vijake. Vsebina ima lahko precej visoko težo. Za lažjo, neproblematično vsebino, pa zadoščajo vrečke z debelino folije nad 25 µm.
Katere vrste zapiranja vrečk so optimalne?Najustreznejšo rešitev izberete sami: gladka odprtina je najbolj vsestranska, zaprete pa jo lahko s sponkami ali trajno z varilno napravo za folije.Samolepilna zapirala na vrečkah z mehurčki zagotavljajo transport vsebine brez vdora prahu – dodatna zaščita za občutljive predmete.Pritisna zapirala je mogoče kadar koli odpreti in ponovno zapreti, kar je pomembno vedno takrat, ko želite pri skladiščenju uporabljati vrečke.
Kakšne so prednosti vrečk iz folije s poljem za napis?Na te vrečke lahko hitro napišete informacije, ki so dobro vidne na neprozornem polju. Posebej primerne so za interno komisioniranje in skladiščenje.V naših nasvetih za nakupovanje embalažnega materiala smo pregledno predstavili celotno pot od izdelka do paketa, pripravljenega za pošiljanje. Tam najdete tudi napotke za tehtnice in druge pomembne izdelke za odpremo.