Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
20
20
1905
1905
-

Pakirne mize, rezalna stojala

Na pakirno mizo, tri, štiri, zdaj: naložimo karton. Preganemo. Zlepimo. Obrnemo. Vstavimo folijo z zračnimi blazinami. Vstavimo blago. Še enkrat folija. Priložimo dobavnico. Preganemo. Zlepimo. Namestimo etiketo z naslovom. Paket na voziček. Končano. Gremo naprej. Na naših pakirnih mizah opravite vse to z levico.

V kategoriji Pakirne mize, rezalna stojala boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Treston.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 48
Pogled:
Pakirne mize za nemoteno odpremo
Pakirne mize najdete v vsakem obratu za odpremo, kjer igrajo osrednjo oz. najpomembnejšo vlogo. Hitrost je za utečeno poslovanje prva zapoved. Dobre pakirne mize bodo vašim zaposlenim pomagale pri hitrem in učinkovitem delu. Dodatki, kot so nastavitev po višini, rezalniki ali svetilke pa zagotavljajo še posebej dobro ergonomijo pri delu, ki še dodatno pripomore k hitrejšemu delu pri pakiranju. Vse pakirne mize seveda niso enake, zato si pri teh izdelkih oglejte posamezne lastnosti. Pri odpremi pisem ter manjših in večjih paketov je pomembno imeti dovolj delovne površine, da je delo mogoče dobro organizirati in bo teklo kot namazano. Na primernih pakirnih mizah boste našli dovolj prostora za sortiranje, pakiranje in lepljenje etiket s poštnino. Zlasti pri velikih predmetih ali velikih količinah, ki jih je treba pripraviti na odpremo, je prostor pomemben dejavnik za sistematično in hitro delo. Številne pakirne mize ponujajo dodatne odlagalne površine, ki zagotavljajo prostor za mape, ovojnice, žige in drug material. Tako lahko prihranite veliko časa, saj boste imeli vse pomembne pripomočke na dosegu roke.

Visokokakovostne pakirne mizeOsnovni element pakirne mize, ki obsega trdno jekleno konstrukcijo s praškastim lakiranjem in z umetno maso prevlečeno delovno ploščo, je razširljiv in vsestransko uporaben sistem. Tako lahko sestavite ustrezno kombinacijo za vsakršne potrebe. Za pakirne mize v naši spletni trgovini ponujamo razširitvene elemente, kot so različne odlagalne površine v obliki regalov. Slednji so delno opremljeni s po višini nastavljivimi jeklenimi loki, ki omogočajo navpično shranjevanje ovojnic, map in kartona. Police pakirnih miz so trdne, da prenesejo tudi večje teže. Dodatni spodnji predalniki ponujajo še več prostora za shranjevanje. Tako boste lahko varno odlagali znamke, žige, pisala in druge drobne predmete. Za pakirne mize kot praktično dopolnitev ponujamo še integrirane rezalnike s spremenljivo širino rezanja do 1000 mm. Priključno stojalo za rezalnik preprosto privijete na rob mizne plošče. Ponudbo pa zaokrožujejo pakirne mize s kovinskimi hrbtnimi stenami, odlagališči za obrazce, pomičnimi zaboji na kolesih, policami za tipkovnico in drugo dodatno opremo.