Noži za karton, rezalniki za folijo

Rezanje, paranje, zabadanje … S tem ne mislimo na nič grozljivega, ampak na to, kar delajo rezalniki za folijo. Rezalniki so dobro vodljivi in ne premajhni, so priročni in varni, zlahka odstranijo pakirni material, težav pa nimajo niti z umetnimi snovmi ali usnjem.

V kategoriji Noži za karton, rezalniki za folijo boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MAUL, LISTA.

Znamka
Tip izdelka
Izvedba
Ustrezno
Število izdelkov: 22

Rezalniki za folijo in noži za karton: boljše rezanje za profesionalceZ rezalniki za folijo in noži za karton iz spletne trgovine podjetja KAISER+KRAFT bodo vaši zaposleni imeli pri roki optimalno orodje, tako na oddelku za sprejem blaga kot v poštnem uradu. Pakete je treba najprej odpreti, šele nato se lahko preveri in shrani njihova vsebina: snemanje raztezne folije s palete, odstranjevanje lepilnega traku za pakete, ločevanje kartonske embalaže – pogosto tudi po stokrat na dan. Z našimi rezalniki bo postopek varen in hitrejši.
Varno do večje hitrosti: rezalniki folije in noži za kartonPri ostrem rezanju je glavno vodilo varnost, in temu sledimo tudi mi. Skrita rezila v ročaju noža za karton ščitijo roko pri rezanju, tudi pri levičarjih. Z majhno nevarnostjo poškodb prepriča tudi rezalnik folij z vgrajenim rezalnikom traku, ki ima idealno rezilo za rezanje folij in papirja. Prisegate na ergonomske rešitve? Nož za karton z ergonomskim ročajem se ponaša s celo vrsto dobro premišljenih lastnosti. Odličen oprijem, nedrseč premaz in izjemno ostro keramično rezilo s prilagodljivo uporabo: od kartona do preprog, umetne mase in usnja. Posebej pametna rešitev je varnostni jekleni nož, pri katerem rezilo zaradi samodejnega umika nikoli ne ostane odprto.
Občutno ceneje – in boljše za podjetjeNekateri naši rezalniki so primerni za enkratno uporabo in se porabljajo v velikih količinah. Zagotovo pa želi biti vsak vaš skladiščni delavec optimalno opremljen. Zato svoje kakovostne izdelke prodajamo v kompletih po 5, 10 ali 25 kosov, odvisno od modela in izvedbe. To se izplača v več pogledih: z ustvarjanjem zalog prihranite denar in čas, pa tudi živce, saj vas tako ne bo nikoli presenetilo nenadno pomanjkanje nujno potrebnega materiala in orodja. Ko smo že pri materialih – potrebujete tudi druge izdelke s področja embalaže? Je treba vaše transportno blago zaviti v krčljivo folijo? Priporočamo, da je nabavite v zadostnih količinah. Iščete druge rešitve za pošiljanje, odpremo in skladiščenje? Pobrskajte v naši spletni trgovini. Na spletni strani KAISER+KRAFT sta izbira in ponudba ogromna. Želite nekaj posebnega? Kadar koli se lahko posvetujete z nami.Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Zasučni zaboji za nalaganje | Lesene palete | Palete za enkratno uporabo | Trak za mokro lepljenje | Ovijalni stroji | Industrijske palete | Ovijalni trakovi HSM | Pakirni stroji HSM