Znamka
Tip izdelka
Izvedba

Noži za karton, rezalniki za folijo

Rezanje, paranje, zabadanje … S tem ne mislimo na nič grozljivega, ampak na to, kar delajo rezalniki za folijo. Rezalniki so dobro vodljivi in ne premajhni, so priročni in varni, zlahka odstranijo pakirni material, težav pa nimajo niti z umetnimi snovmi ali usnjem.

V kategoriji Noži za karton, rezalniki za folijo boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: MAUL, LISTA.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 22
Pogled:
Rezalniki za folijo
Rezalnik za folijo spada med najpomembnejša orodja pri sprejemu blaga. Takrat je namreč treba dobro nameščen pakirni material čim hitreje odstraniti z dostavljenega blaga, da je slednjega mogoče preveriti in uskladiščiti. Seveda vam lahko pri tem dobro služi ustrezen tapetniški nož, vendar pa boste s skritim nožem za folijo, ki je integriran v ročaj, optimizirali odstranjevanje raztezne folije s palete. Tudi pri hitrem delu s tem rezalnikom za folijo ne bo težav, saj varna zaščita okoli rezila bolj ali manj odpravlja vsakršno nevarnost. Plastičen ročaj pa varno zaobjame in prekrije nerjavno rezilo. Za skladiščne delavce je torej to majhno, ampak izjemno orodje, saj jih bo močno razbremenilo in pripomoglo k zagotavljanju hitrega dela in varnosti. Torej priporočamo, da kupite kar cel komplet rezalnikov za folijo in enega teh priročnih pripomočkov predate vsakemu zaposlenemu, ki dela na sprejemu blaga ali za pakirno mizo.

Kaj zmore rezalnik za folijo?Z rezalnikom za folijo ne boste zgolj rezali folije, saj je njegovo rezilo dovolj ostro za zanesljivo rezanje umetnih mas in celo usnja z ravnimi rezi, če morate tovrstne materiale skladiščiti in prodajati v določenih količinah. Pri rezanju folije se je še posebej izkazal 45-stopinjski kot, ki ga preprosto obesite na zgornji rob embalaže in prerežete naravnost navzdol. Zelo preprost in hiter postopek, k vam bo v celotnem dnevu prihranil kar nekaj časa. Na številnih rezalnikih za folijo je poleg tega nameščena snemljiva, izbirna kovinska ploščica, ki omogoča npr. preprosto odpiranje lepilnega traku na kartonu. Tako so rezalniki za folijo priročna dopolnitev vsestransko uporabnih nožev za tekstilne talne obloge, zaposleni na prejemu blaga pa bodo z njega odstranili folijo še hitreje. Rezalniki za folijo vam lahko torej služijo kot priročno vsestransko orodje. Pri podjetju KAISER+KRAFT lahko v naši spletni trgovini kupite rezalnike za folijo za prav vsakega zaposlenega.