080 1037        office@kaiserkraft.si

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Višina
Širina
Občutljivost
Natisk
Material
Dolžina
Barva
 

Etikete, podajalniki etiket

Nalepite, končano! Pri etiketah zagotovo ne boste izgubljali časa. Naši podajalniki etiket in etikete so tako praktični in zanesljivi, da vam bo šlo delo kar samo od rok …
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16
| | |
Opozorilna etiketa
1000 kosov na rolo
Neto
49,90
Opozorilna etiketa
1000 kosov na rolo, DE 3 role
Neto
149,00
Opozorilna etiketa
1000 kosov na rolo, DE 6 rol
Neto
265,00
Podajalnik samolepilnih etiket
stenski podajalnik etiket
Neto
od 139,00
Indikatorji udarcev
vklj. z nalepko, DE 100 kosov
Neto
899,00
Neto
599,00
Obeski za pakete
kovina, DE 500 kosov
Neto
139,00
Obeski za pakete
umetna masa, DE 1000 kosov
Neto
149,00
Neto
od 209,00
Opozorilne etikete, samolepilne
DE 1000 kosov na roli
Neto
54,90
Etiketa za obešanje na škatle
karton s kovinskim obročkom, DE 1000 kosov
Neto
od 64,90
Podajalnik samolepilnih etiket
za notranje in zunanje navitje role
Neto
67,90
Podajalnik samolepilnih etiket
za notranje navitje role
Neto
od 94,90
Podajalnik samolepilnih etiket
za notranje in zunanje navitje role, Ø role maks. 240 mm
Neto
od 149,00
Označevalnik cen
format etiket ŠxV 29 x 28 mm
Neto
399,00
Označevalnik cen
format etiket ŠxV 26 x 12 mm
Neto
od 239,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16

Etikete in podajalniki etiket: hitro lepljenje namesto zapletenih odpremnih žepovČe se vam zdi, da imajo etikete v logistiki vedno večjo vlogo, se ne motite. Za to obstaja dober vzrok: etikete za lepljenje in obešanje so v nekaj sekundah natisnjene in nameščene ter ponujajo informacije o pošiljki, ki jih lahko digitalno preberete. Za tolikšno količino informacij so bili prej potrebni dolgi odpremni listi in obsežne dobavnice. Zato etiket nikar ne podcenjujte.
Zakaj so etikete pomembne?Vsaka etiketa na kartonasti škatli ali odprti skladiščni posodi v najboljšem primeru izpolnjuje jasno nalogo: v ustrezni obliki navaja potrebne informacije o vsebini.Zaradi digitalne revolucije vam informacij o pošiljki ali izdelku danes ni več treba z dolgimi besedili napisati na paketne liste, temveč lahko uporabite varčne etikete s QR ali črtno kodo in drugimi oblikami kodiranja.Skupaj s potrebnimi opozorilnimi etiketami ali indikatorji udarcev ne bo pri dobro označenem paketu nobenega dvoma več, kam naj gre in kaj je treba z njim storiti oziroma česa ne.Kodirane etikete poleg tega ne poznajo jezikovnih preprek, z ustreznimi premazi pa nimajo težav niti z različnimi klimatskimi področji ali spremembo vremena. Kateri drugi fizični nosilci podatkov, ki morajo potovati po vsem svetu, pa lahko izpolnijo vse te zahteve?
So podajalniki etiket nujni?Da, če nočete izgubljati časa s tem, da samolepilne etikete najprej odlepite s papirja in jih nato nalepite na podlago.To je še posebej pomembno, če želite na primer nalepke s cenami nalepiti na majhne vrečke iz folije.Če bi to opravljali ročno, bi bilo delo zelo zamudno. S pištolo za etiketiranje pa gre občutno hitreje, pri čemer etiketo namestite čisto in brez dotikanja vrečke.Ker so številni podajalniki etiket opremljeni z ustreznim števcem, lahko tudi bistveno lažje beležite in preverjate zaloge. Dovolj razlogov za nakup, mar ne?V naši spletni trgovini dobite tudi drugi embalažni material in nepogrešljive pripomočke za pošiljanje, kot so tehtnice. Z veseljem vam osebno pomagamo pri izbiri.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov