Predelne stene

Zagotovite več preglednosti in s predelnimi stenami smiselno razdelite prostor v omarah in omaricah, na velikih regalih ali v predalih. Na ta način optimalno izkoristite razpoložljivi prostor in hkrati ustvarite red. V naši ponudbi boste našli vse od ločilnih nastavkov za odprte skladiščne posode do razdelilnikov polic za regale in mrežastih ločilnih sten za industrijske mrežaste zaboje. Odkrijte celoten nabor izdelkov v spletni trgovini podjetja KAISER+KRAFT!

V kategoriji Predelne stene boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
  • Netrajnostno (106)
  • Trajnostno (1)
Ustrezno
Število izdelkov: 107

Predelne stene: za več preglednosti v skladišču in logistikiPredelne stene, razdelilniki polic in podobni izdelki omogočajo smiselno uporabo prostora v omarah, predalih in na regalih. Prostor za shranjevanje razdelijo na jasno razporejene enote, v katerih lahko ustrezno shranite pripomočke. Velike predelne stene praktično razdelijo skladiščni prostor, razdelilniki polic pa so primerni za urejeno shranjevanje majhnih ali masovnih predmetov v odprtih skladiščnih posodah. Te omogočajo tudi shranjevanje različnih delov v majhnih količinah, zaradi česar boste potrebovali manj posod in dodatno prihranili prostor.Majhni ločilni nastavki se uporabljajo tudi v transportnih zabojih. Predelne stene za omare in regale omogočajo pregledno shranjevanje in enostavno pritrditev. Zaradi različnih višin lahko razdelilnike polic prilagodite svojim individualnim potrebam. Če želite red vnesti v mrežaste zaboje, so primerna izbira mrežaste predelne stene, za palete pa so najustreznejša rešitev leseni natični okvirji.Za premišljeno organizacijo pisarne: predelne stenePredelne stene so uporabne tudi za upravo in pisarne. Ločilne nastavke lahko na primer uporabite kot praktično dodatno opremo za predale v predalnikih za pisalno mizo, da jasno ločite pisalne pripomočke. S predelnimi stenami lahko večjo preglednost zagotovite tudi v pisarniških regalih in omarah.Niste prepričani, katera velikost je prava, ali pa potrebujete posebno obliko? Obrnite se na nas! Z našo prijazno ekipo svetovalcev boste lahko skupaj poiskali primerne predelne stene in razdelilnike polic za svoje podjetje.
Morda bi vas zanimali tudi ti izdelki:Predalniki za obešalne mape | Sestavljivi regali EUROKRAFTpro | Predali | Police | Garderobne omare | Žerjavi | Mini dvigala