Znamka
Tip izdelka
Dolžina kabla

Razdelilniki toka

Ko prispejo v pisarno ali proizvodnjo novi delovni pripomočki, jih začnemo iskati: letve z vtičnicami namreč! Še dobro, da vam pri nas ni treba iskati dalje: nudimo vam letve z vtičnicami za računalnik, svetilke, ventilatorje, naprave za plastificiranje in vso opremo, ki mora biti priključena v omrežje.

V kategoriji Razdelilniki toka boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Brennenstuhl, Treston, ANKE.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 36
Pogled:

Letve z vtičnicami – brez njih ne bi bilo ničesarAli si lahko predstavljate svet brez razdelilnih vtičnic? Verjetno težko. Nemara se na prvi pogled sliši nekoliko pretirano, da so letve z vtičnicami nepogrešljive. Če pa pogledate pod pisalne mize, delovne postaje ali za domači televizor, boste hitro ugotovili, da so razdelilniki povsod.Danes obstajajo številne izvedbe razdelilnih vtičnic. Na primer takšne z ohišjem iz nerjavnega jekla za uporabo v čistih prostorih ali kot kombinacijski element za določene izdelke, kakor je voziček za prenosnike Anke. Če želite naprave redno izklapljati, boste to veliko enostavneje storili s pomočjo razdelilnika z glavnim stikalom. In ker letev z vtičnicami ni dovoljeno zaporedno priklopiti drugo v drugo, uporabite dvojno vtičnico, ki jo enostavno priklopite v letev za napeljavo v delovni mizi. Seveda imajo vse naše razdelilne vtičnice tudi prenapetostno zaščito.Zakaj je priporočljivo uporabljati letve z vtičnicami s prenapetostno zaščito?Se tudi vam dogaja, da pri nevihtah postanete nemirni? Povsem razumljivo, saj strele in gromi lahko škodujejo vaši opremi. Udar strele v električno napeljavo lahko zaradi prevelike napetosti poškoduje številne naprave. Zato vam ponujamo letve z vtičnicami s prenapetostno zaščito, ki zares uresničijo svojo obljubo. Naj nevihte divjajo samo zunaj, blagajna v vašem podjetju pa naj bo na varnem.Kako se čistijo letve z vtičnicami?Prah in umazanija se ne ustavita pred letvami z vtičnicami. Ko čistite svoje delovno mesto, zagotovo želite, da se vaši razdelilniki bleščijo od čistoče, ne pa bliskajo zaradi kratkega stika. Zato upoštevajte nekaj pravil za čiščenje vtičnic.

Pri prenosnih letvah z vtičnicami  1. Razdelilno letev izklopite iz električnega omrežja.

  2. Zdaj lahko odstranite pokrov in ga obrišete ali operete v pomivalnem stroju. Pazite pa, da ohišje privijete nazaj šele, ko bo popolnoma suho. Drugi deli vtičnice nikakor ne smejo priti v stik s tekočino.


Pri fiksnih letvah z vtičnicami  1. Pred čiščenjem izklopite električno varovalko te vtičnice.

  2. S pomočjo merilnika napetosti preverite, da vtičnica resnično ni več pod tokom.

  3. Zdaj lahko odstranite ohišje in ga obrišete ali operete v pomivalnem stroju. Tudi tukaj velja, da mora biti ohišje popolnoma suho, preden ga privijete nazaj.


Profesionalne letve z vtičnicami za profesionalcePri nas dobite različne razdelilne vtičnice, od dvojnih do sedmerih, kot razširitev za delovno mizo ali klasično izvedbo, vgrajeno v računalniško pohištvo. Če imate še kakšna vprašanja o tem, se obrnite na nas.