Zaposleni

Izzivi, podpora in povratne informacije. Ne pozabimo niti na zabavo

Osnova dobrega ravnanja z zaposlenimi

Veliko je načinov, da enega "" jaz raje ne bi"" spremenimo v "" jaz bi rad"". Prepričani smo, da s povezovanjem zaposlenih, partnersko in odprto kulturo podjetja ter etičnim vodstvom lahko ustvarimo ozračje, kjer se rodijo ustvarjalnost, motivacija in inovacije. Dobri sodelavci so konkurenčen dejavnik. Zato je še toliko pomembneje, da poslovno-ekonomski uspeh in humano, odgovorno ravnanje hodita z roko v roki.

V podjetju kaiserkraft ponujamo povsod poštene delovne pogoje, nadaljnjo poklicno izobraževanje, trening prodajnih veščin ali programe za izobraževanje vodstvenega osebja, individualne karierne možnosti in razvojne načrte, fleksibilen delovnik, vsakoletne razvojne razgovore, zbiranje povratnih informacij ali usmerjeno reševanje sporov in zdravstvenih težav. Prepoznamo osebne sposobnosti, nadarjenost in odlike, cenimo učinkovitost vsakega posameznika ter smo ponosni na vsestranskost in raznolikost svojih zaposlenih. Prizadevamo si za kulturo podjetja, v katerem je spoštovan vsak sodelavec in je zato motiviran, da v celoti izkoristi svoj potencial.

To za nas predstavlja osnovo dobrega ravnanja z zaposlenimi. Zato zaposleni pri kaiserkraft z veseljem izpolnjujejo svoje naloge in se ob tem zabavajo. Istočasno so bolj zdravi ... in morda tudi srečnejši.