O nas

Projekti in reference

Pri KAISER+KRAFT dobijo stranke vse za svoje podjetje. Naloga našega prodajnega oddelka pa ni samo prodaja izdelkov, ampak obsega tudi načrtovanje in svetovanje. Na naslednjih straneh predstavljamo nekatere izmed že zaključenih projektov našega podjetja v Evropi, ki podrobneje razložijo obseg in način dela pri celovitem nadzoru projektne naloge.

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Veste, kakšna je gibljiva miza? V tem primeru gre za uspešno industrijsko-umetniško povezavo škarjastega dvižnega vozička KAISER+KRAFT in ideje notranje oblikovalke Ivonne Krehl. Pritličje 300 let stare in spomeniško zaščitene stavbe dekanije v Ludwigsburgu je bilo treba zasnovati na novo kot mesto srečanja – z gibljivo mizo, ki kar vabi k obisku. Oglejte si, kaj vse je mogoče izdelati iz škarjastega dvižnega vozička.

Projekti in reference pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Veste, da se lahko tudi prostori smehljajo? Tak vtis namreč dobite, ko vstopite v sprejemnico podjetja Trumpf. Skupaj smo preoblikovali prostor za nov poslovni vsakdan, da se zaposleni, stranke in poslovni partnerji ne bodo počutili samo dobrodošli, temveč bo zaščiteno tudi njihovo zdravje.

Projekti in reference pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Solnečnogorsk

Nova tovarna v Rusiji, 40 kilometrov severozahodno od Moskve, površina 85 hektarjev: pozdravljeni pri Mercedes-Benz Manufacturing.

Projekti in reference pha

ZOTT, Mertingen, Bavarska

Črni hodniki, higienske pregrade in obvezno vodenje? Dobrodošli v svetu živilske industrije, kjer vladajo strogi higienski predpisi in so premišljeni prostorski koncepti na prvem mestu. Za nov proizvodni obrat industrijske mlekarne Zott je KAISER+KRAFT med drugim prevzel opremo skupnih prostorov.

Projekti in reference pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Pri podjetju KAISER+KRAFT Nemčija ne dobimo vsak dan takšnih projektov: več sto zabojnikov in zabojev za zlaganje, zraven pa še regali po naročilu za posebno skladiščno opremo. Še bolj nenavaden pa je kraj: otok na odprtem morju – Helgoland.

Projekti in reference pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Podjetje Egon Grosshaus GmbH & Co. KG je za oddelek za zagotavljanje kakovosti in preizkusni laboratorij želelo spremeniti eno proizvodno halo v pisarniške površine – brez da bi pri tem posegli v osnovno strukturo stavbe.

Načrtovanje in izvedbo je prevzelo podjetje KAISER+KRAFT Nemčija.

Projekti in reference pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bavarska

Podjetje Vishay Electronic je svoj svetovni logistični center za elektronske dele organiziralo na eni lokaciji, v mestecu Selb v Nemčiji. Pri načrtovanju notranje opreme se je povsem zaneslo na svetovalce in izdelke KAISER+KRAFT Nemčija. Za novogradnjo z 2150 kvadratnimi metri uporabne površine smo pripravili ustrezno notranjo opremo.

Projekti in reference wt$

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Severno Porenje-Vestfalija

Ralf Müller ustvarja mobilna domovanja perutnine, mi pa priskrbimo ustrezna podvozja. Podjetje že od leta 2013 sodeluje s podjetjem KAISER+KRAFT Nemčija. Z našim podvozjem je bilo tako opremljenih že več kot 100 kokošnjakov.

Projekti in reference pha

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nova lokacija, nove pisarne: jeseni 2014 je ponudnik storitev s področja tekstila CWS-boco v mestu Wiesbaden-Nordenstadt zasedel nove prostore. Odtlej se prodajna služba na skupaj 1800 m² veseli sodobno in ergonomsko zasnovanih delovnih mest ter skupnih prostorov – usklajeno, načrtovano in zasnovano s pomočjo podjetja KAISER+KRAFT Nemčija.

Projekti in reference pha