Načrtovanje in izvedba prostorov s projektiranjem KAISER+KRAFT.

Projekti: uresničimo vse

Nova hala. Modularne pisarne v hali. Inteligentna predelitev prostorov. Ali izvedba po meri za skladišče? Montaža, načrtovanje, inštalacije. Poskrbeli bomo za rešitev vseh nalog, ki nam jih boste zastavili.

Stavite, da lahko naša ekipa tudi vam pričara nasmeh na obraz? Naši mojstri ne padejo z neba, temveč pridejo k vam, da natančno uresničijo vse, kar si zamislite. Zato poprimimo za delo: idejo prispevate vi, opremo pa mi.

Tako se lotimo projektov.

Priprava

1. Priprava

V osebnem pogovoru najprej zberemo vse vaše zahteve glede velikosti prostora in opreme, ergonomije in vsega ostalega, kar vam je pomembno.

Načrtovanje in organizacija

2. Načrtovanje in organizacija

Vaše zahteve spremenimo v načrt in organiziramo vse, da se uresniči. Da dobite dobro predstavo o prostorih, uporabljamo program za načrtovanje pCon.planner. Tako lahko izdelamo 2D in 3D ponazoritve prostorov, prostore fiktivno postavimo, opremimo in prilagodimo.

Izdelava in dokončanje

3. Izdelava in dokončanje

Poskrbimo za to, da vse pride na svoje mesto. Usklajujemo izvajalce ter dostavo in postavitev. Po zaključku montaže skupaj z vami opravimo končni prevzem.

Preverjanje in vzdrževanje

4. Preverjanje in vzdrževanje

Poskrbimo za to, da vse ostane funkcionalno in varno, ne glede, ali gre za opremo, kot so regali, ali za naprave, na primer dvižne vozičke. Naša služba za pomoč strankam preveri, popravi in vzdržuje vse, lahko tudi izdelke, ki jih niste kupili pri nas.

Poskrbeli bomo za vse.

Dobili boste vse, kar imamo: dolgoletne izkušnje, osebno in prijazno svetovanje ter pripravljenost, da sprejmemo in rešimo tudi kompleksne situacije. Če želite, z veseljem prevzamemo celotno izvedbo projekta – vse od naročila, načrtovanja, organizacije in urejanja dovoljenj do dostave izdelkov, izdelave in končnega prevzema. Tako se ideje spremenijo v projekte. Pa tudi v prihodnost.

Zastavite nam izziv. Pokličite nas na telefonsko številko 080 1032 ali nam pošljite elektronsko pošto: office@kaiserkraft.si

Osebno

Osebno

Naša kontaktna oseba bo poskrbela za vse vaše zahteve.

Izkušnje

Izkušnje

Naši vodje projektov imajo dolgoletne izkušnje s projektiranjem.

Vsestranskost

Vsestranskost

Uresničujemo projekte za najrazličnejše panoge.

WILO – tovarna v tovarni, Dortmund, Severno Porenje-Vestfalija

Pri načrtovanju in izvedbi projekta je bilo treba upoštevati in uskladiti številne dejavnike. Razpoložljivost in čas dobave posameznih izdelkov je bilo treba uskladiti z glavnimi fazami projekta. Prostor pa je bilo treba zasnovati tako, da omogoča največjo prilagodljivost ter istočasno izpolni najvišje zahteve glede kakovosti, trajnostnosti in zvočne izolacije.

Pomembna dejavnika za uspeh sta bila načrtovanje in nadziranje. Tako smo lahko zagotovili, da je bil časovni načrt upoštevan in da smo se lahko sproti prilagajali vsem željam stranke glede sprememb.

Projekti in reference wt$

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Veste, kakšna je gibljiva miza? V tem primeru gre za uspešno industrijsko-umetniško povezavo škarjastega dvižnega vozička KAISER+KRAFT in ideje notranje oblikovalke Ivonne Krehl. Pritličje 300 let stare in spomeniško zaščitene stavbe dekanije v Ludwigsburgu je bilo treba zasnovati na novo kot mesto srečanja – z gibljivo mizo, ki kar vabi k obisku. Oglejte si, kaj vse je mogoče izdelati iz škarjastega dvižnega vozička.

Projekti in reference pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Veste, da se lahko tudi prostori smehljajo? Tak vtis namreč dobite, ko vstopite v sprejemnico podjetja Trumpf. Skupaj smo preoblikovali prostor za nov poslovni vsakdan, da se zaposleni, stranke in poslovni partnerji ne bodo počutili samo dobrodošli, temveč bo zaščiteno tudi njihovo zdravje.

Projekti in reference pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Solnečnogorsk

Nova tovarna v Rusiji, 40 kilometrov severozahodno od Moskve, površina 85 hektarjev: pozdravljeni pri Mercedes-Benz Manufacturing.

Projekti in reference pha

ZOTT, Mertingen, Bavarska

Črni hodniki, higienske pregrade in prisilno vodenje? Dobrodošli v svetu živilske industrije, kjer vladajo strogi higienski predpisi in so premišljeni prostorski koncepti na prvem mestu. Za nov proizvodni obrat industrijske mlekarne Zott je KAISER+KRAFT med drugim prevzel opremo skupnih prostorov.

Projekti in reference pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Pri podjetju KAISER+KRAFT Nemčija ne dobimo vsak dan takšnih projektov: več sto zabojnikov in zabojev za nalaganje, zraven pa še regali po naročilu za posebno opremo skladišča. Še bolj nenavaden pa je kraj: otok na odprtem morju – Helgoland.

Projekti in reference pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Podjetje Egon Grosshaus GmbH & Co. KG je za oddelek za zagotavljanje kakovosti in preizkusni laboratorij želelo spremeniti eno proizvodno halo v pisarniške površine – brez da bi pri tem posegli v osnovno strukturo stavbe.

Načrtovanje in izvedbo je prevzelo podjetje KAISER+KRAFT Nemčija.

Projekti in reference pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bavarska

Podjetje Vishay Electronic je svoj svetovni logistični center za elektronske dele organiziralo na eni lokaciji, v mestecu Selb v Nemčiji. Pri načrtovanju notranje opreme se je povsem zaneslo na svetovalce in izdelke KAISER+KRAFT Nemčija. Za novogradnjo z 2150 kvadratnimi metri uporabne površine smo pripravili ustrezno notranjo opremo.

Projekti in reference wt$

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nova lokacija, nove pisarne: jeseni 2014 je ponudnik storitev s področja tekstila CWS-boco v mestu Wiesbaden-Nordenstadt zasedel nove prostore. Odtlej se prodajna služba veseli sodobno in ergonomsko zasnovanih delovnih mest ter skupnih prostorov na skupaj 1800 m², ki so bili usklajeni, načrtovani in zasnovani s pomočjo podjetja KAISER+KRAFT Nemčija.

Projekti in reference pha
Projekti in reference mg$

Uresničimo vse

Tovarna v tovarni. Miza-umetnina s škarjastim dvižnim vozičkom. Ali prostori z nasmeškom. Že zdaj se veselimo, da vam omogočimo nemogoče.