Projekti in reference

Roka roko umije

Nova lokacija, nove pisarne: jeseni 2014 se je ponudnik pranja in čiščenja tekstila CWS-boco v mestu Wiesbaden-Nordenstadt preselil v nove prostore. Odtlej se prodajna služba na skupaj 1800 m² veseli sodobno in ergonomsko zasnovanih delovnih mest ter skupnih prostorov – usklajeno, načrtovano in zasnovano s pomočjo podjetja KAISER+KRAFT.

CWS-boco ler

V regionalni poslovalnici v Wiesbadnu je dom podjetja CWS-boco že 40 let v mestni četrti Schierstein. Vendar pa so na tej lokaciji s 15000 opranimi kosi delovnih oblačil dnevno dosegli zgornjo mejo svojih zmogljivosti – torej so potrebovali več prostora!

Da bi se lahko še naprej širili, so se sklenili preseliti na novo lokacijo v četrti Nordenstadt, kjer je danes zaposlenih pribl. 200 sodelavcev in kjer lahko s trenutnimi zmogljivostmi v sodobno opremljeni pralnici operejo do 20000 kosov tekstila dnevno.

V nove prostore se je preselila tudi prodajna služba. Tukaj pa nastopi KAISER+KRAFT, saj sta obe podjetji znova tesno sodelovali pri načrtovanju in snovanju novih pisarniških površin za prodajno službo. KAISER+KRAFT se je kot zaupanja vreden partner izkazal že pri pridobitvi lokacije za podjetje CWS-boco v mestu Neuss.

In kako naj se človek loti koordinacije več kot 1800 m² velikih pisarniških površin s pisarnami, konferenčnimi sobami in restavracijo? S celovito analizo, podrobnim projektnim vodenjem in številnimi usklajevalnimi razgovori. Treba je bilo urediti 49 pisarniških delovnih mest, pri čemer je bil poudarek na ergonomiji: vsa so namreč opremljena s sodobnimi pisalnimi mizami z elektronsko nastavitvijo višine. K njim spadajo še omare, nizke omarice in vse drugo, kar sodi k profesionalni pisarniški opremi.

CWS-boco ler
CWS-boco ler

Tudi dostava je bila hud zalogaj: vse pohištvo smo s premičnim dvigalom od zunaj skozi posamezna okna prenesli v prostorno pisarniško etažo – mojstrsko izpeljana logistika.

Trud pa se je izplačal – v vseh pogledih. Pri tem se ne veseli samo Michael Barbian, regionalni vodja projektov pri podjetju CWS-boco Nemčija: "Zahvaljujoč celovitemu svetovanju strokovnjakov podjetja KAISER+KRAFT od prvega koraka do danes je naše pisarniško okolje takšno, da optimalno podpira naše delo." Tudi hitra uresničitev projekta je izraz dobrega sodelovanja med strankami, podjetjem KAISER+KRAFT in dobavitelji. Od začetka projekta decembra 2013 do montaže avgusta 2014 je preteklo komaj devet mesecev. Ni kaj – rekorden uspeh!

CWS-boco ler
CWS-boco ler
CWS-boco ler

Dozirniki za milo, predpražniki za prestrezanje umazanije, storitve pranja, servis ...

Podjetje CWS-boco Nemčija s sedežem v kraju Dreieich spada med vodilne ponudnike inovativnih higienskih rešitev za pralnice in storitev s področja tekstila. Podjetje v Nemčiji zaposluje približno 3.500 oseb, po svetu pa 7.500. Mednarodni prihodki podjetja leta 2014 so znašali 751 milijonov evrov.

CWS-boco 261

Kontakt

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, nas prosim pokličite ali pošljite povpraševanje po elektronski pošti. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili kompetentno podporo.