Projekt ENOTEC GmbH

Naredite prostor!

Naloga

Znižanje porabe energije, zmanjšanje emisij, optimizacija procesov – kot vodilno podjetje na področju analize dima in kisika pripisuje ENOTEC GmbH temu poseben pomen. Načrtovanje, razvoj in proizvodnja sistemov ENOTEC za analizo plinov za nadzor procesov in CEMS so popolnoma prilagojeni temu. Za shranjevanje in arhiviranje številnih dokumentov in datotek je podjetje nujno potrebovalo prostorsko varčno rešitev.

Rešitev

Po podrobnih izmerah, ki so bile natančno prilagojene razmeram na kraju samem, in osebnem posvetovanju s stranko smo prišli do rešitve za novi arhiv: skladiščni podest z regali s policami, ki jih je mogoče postaviti na novo konstrukcijo in pod njo.

Referenca ENOTEC GmbH ler

Projekt

Monterji podjetja KAISER+KRAFT so se trudili že med pripravami na projekt. Zaradi obstoječe mavčne stene, ki je služila kot predelna stena, je bil paletni regal najprej odstranjen z načrtovanega mesta postavitve in nato znova sestavljen na drugi lokaciji.

Ob začetku dejanskega projekta, montaži skladiščnega podesta z regali s policami, so bile po osebnem posvetovanju upoštevane individualne potrebe stranke – in v podjetju ENOTEC GmbH so hitro in zanesljivo ustvarili več prostora za datoteke in dokumente.

Poseben izziv

Posebni izzivi zahtevajo posebne ukrepe. Pred začetkom projekta je bilo treba najprej ustvariti potrebni prostor, šele potem in po natančnih izmerah je bilo mogoče izvesti montažo skladiščnega podesta.

Referenca ENOTEC GmbH ler
Referenca ENOTEC GmbH mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize