Projekt WILO

Tovarna v tovarni

Projekt

Naloga

V pametni tovarni WILO, ki je bila deloma nova in deloma predelana, je bilo treba urediti večje število pisarn v hali ter sistem predelnih sten. Zasnova prostora naj bi omogočala oblikovanje delovnih mest v proizvodnji.

Rešitev

Prilagodljiv sistem pisarn v hali, ki gospodarno in brez težav omogoča preureditve tudi v zelo kratkem času – ne glede, ali gre za predelavo, razširitev ali premik pisarne.

„Podjetje KAISER+KRAFT je uresničilo čisto vse, kar smo se dogovorili. Šlo je za resnično prijetno sodelovanje.“

Michael Köhler, vodja projektov v skupini WILO

Več možnosti na enem mestu

Pri načrtovanju in izvedbi projekta je bilo treba upoštevati in uskladiti številne dejavnike. Razpoložljivost in čas dobave posameznih izdelkov je bilo treba uskladiti z glavnimi fazami projekta. Prostor pa je bilo treba zasnovati tako, da omogoča največjo prilagodljivost ter istočasno izpolni najvišje zahteve glede kakovosti, trajnostnosti in zvočne izolacije.

Pomembna dejavnika za uspeh sta bila načrtovanje in nadziranje. Tako smo lahko zagotovili, da je bil časovni načrt upoštevan in da smo se lahko sproti prilagajali vsem željam stranke glede sprememb.

Galerija slik

Prilagodljiv sistem pisarn v hali za podjetje WILO wt$

Poseben izziv

Načrtovanje in izdelava prilagodljivih pisarn v hali sta potekala vzporedno z novogradnjo in predelavo pametne tovarne WILO. Časovni načrt je bil zato zelo natrpan, saj je bilo treba upoštevati tudi druga dela, na primer napeljavo elektrike, polaganje talnih oblog in vgradnjo strojev.

Prilagodljiv sistem pisarn v hali za podjetje WILO mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje in načrtovanje: