Projekt MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH

Gre navzgor!

Naloga

Obrat MVA zaposluje približno 89 ljudi, ki delajo 24 ur na dan, 365 dni na leto, da zagotovijo, da se ostanki odpadkov iz Bonna in regije ter komercialni odpadki, ki niso več primerni za recikliranje, termično reciklirajo na okolju prijazen in trajnosten način z uporabo naprednih tehnologij.

Iskali so rešitev za obstoječi regalni sistem, ki omogoča preprosto transportiranje skladiščenih komponent brez napora iz pritličja v prvo nadstropje.

Rešitev

Ko je treba nekaj premakniti od A do B ali, kot v tem primeru, od spodaj navzgor, lahko pomaga samo ena stvar: mini dvigala. Naši strokovnjaki so to praktično dvižno napravo dodatni razvili kot izdelek po meri.

Rezultat: sistem tovornega dvigala, ki je bil prilagojen obstoječemu regalu.

Referenca MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH ler

Projekt

Podjetje KAISER+KRAFT je že v preteklosti obratu MVA dobavilo regalni sistem. S 100-odstotnimi izkušnjami in obsežnim znanjem in izkušnjami v zvezi z lastnim proizvodnim programom podjetja je bilo tako mogoče izdelati zahtevano tovorno dvigalo, ki ustreza sistemu. Predvsem je bilo treba preveriti okoliščine na kraju samem.

Prvi korak k rešitvi, strokovni integraciji sistema tovornega dvigala, je vedno termin pri stranki na kraju samem. Na ta način lahko naša projektna ekipa pridobi natančno sliko dejanskega stanja in to vključi v načrtovanje. Poleg tega naši strokovnjaki ločeno obravnavajo tudi individualne potrebe strank. Šele nato izdelamo mere za bodoče tovorno dvigalo.

Poseben izziv

Za uvedbo sistema tovornih dvigal „po meri“ je bilo treba predvsem pametno delati na mestu. Kajti pri tem projektu je bilo treba upoštevati in preveriti varnost zaposlenih in primerno mesto za tovorno dvigalo. V sami hali je bilo le malo prostora za oboje. Kot ekipa smo našli rešitev.

S podporo stranke – kot poznavalca lokalnih okoliščin in ustreznih delovnih procesov – in s projektnimi izkušnjami naših strokovnjakov smo našli najprimernejšo lokacijo. Zaposleni in tovori zdaj prihajajo varno, ergonomsko in udobno „od spodaj navzgor“.

Referenca MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH ler
Referenca MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize: