Projekt MIHM-VOGT

Ustvarjanje novih delovnih mest

Projekt

Naloga

Podjetje MIHM-VOGT GmbH velja za vodilnega svetovnega proizvajalca opreme za zobotehnične laboratorije. Podjetje je načrtovalo preoblikovanje proizvodnje, da bi bolje izkoristilo prostor v proizvodni hali in v njej postavilo pisarne za priprave na delo.

Rešitev

Proizvodna hala je ponujala ogromno prostora po višini, zato smo ji s pomočjo jeklenega odra dodali drugo nadstropje. Pod tem jeklenim odrom je ostalo dovolj prostora za pisarne oddelka za priprave na delo.

Klaus Petzoldt, vodja projekta KAISER+KRAFT

„Dosegli smo cilje, ki si jih je zadala stranka. S sodelovanjem je bila zelo zadovoljna.“

Vse na enem mestu

Projekt je imel zelo kratek rok izvedbe. Prednost za stranko je bila, da je lahko pri nas vse potrebno dobila na enem mestu – tako načrtovanje kot tudi konkretno postavitev in opremljanje pisarn. Celotni jekleni oder, regale na jeklenem odru, predelne stene, mrežaste predelne stene in pisarniško opremo je zagotovilo podjetje KAISER+KRAFT.

Odločilen dejavnik je bil čas po dokončanju jeklenega odra in ogrodja pisarn. Nato je bilo treba nemoteno nadaljevati opremljanje pisarn. Zato je bilo treba pisarniško pohištvo dostaviti in sestaviti do sekunde točno. Ta fiksni rok nam je uspelo izpolniti skupaj z našim podjetjem za montažo, ki je vse pohištvo dostavilo iz našega skladišča in ga takoj sestavilo.

Poseben izziv

Polagalci talnih oblog, električarji, monterji, dobavitelji – usklajevanje različnih del je bil naš največji izziv, ki pa smo mu bili kos, in naše stranke so bile z nami izredno zadovoljne.

MIHM-VOGT wt$
MIHM-VOGT mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize: