Projekt Bohle Isoliertechnik

Popolnoma vključena, optimalno izolirana

Projekt

Naloga

Skupina Bohle je doma v gradbeništvu in se ponaša z obsežnim znanjem in izkušnjami. Strokovnjaki podjetja Bohle Isoliertechnik GmbH iz Kölna se na primer odlično spoznajo na preprečevanje nenamernih izgub energije in uporabo toplotne, hladilne in zvočne izolacije. Za enega od teh strokovnjakov je bila potrebna nova pisarna, ki naj bi bila postavljena neposredno v proizvodnji.

Bohle Isoliertechnik wt$

Rešitev

Pred izvedbo projekta je bilo najprej opravljeno podrobno osebno posvetovanje na kraju samem. Nedolgo zatem je stranka prejela ponudbo za zvočno izoliran, prilagodljiv sistem pisarn v hali. Po podrobnem načrtovanju, ki je vključevalo tudi izris tlorisa, je bil projekt nemoteno izveden v skladu z željami stranke in v zelo kratkem času.

Bohle Isoliertechnik wt$

Bohle Isoliertechnik

„S postavitvijo pisarne v hali smo popolnoma zadovoljni. Sodelovanje s podjetjem KAISER+KRAFT je bilo preprosto odlično. Zaposleni niso le strokovni, ampak so bili tudi vedno na voljo po telefonu ali e-pošti.“

Pisarna v hali je sicer sestavljena iz standardnih elementov, a jo je bilo mogoče prilagoditi željam stranke in popolnoma vključiti v proizvodno halo. Ta prilagodljivost sistema je v celoti izpolnjevala postavljene zahteve.

Na koncu je bila stranka navdušena predvsem nad visoko kakovostjo uporabljenih materialov, zmanjšanjem ravni hrupa v pisarni in celotnim paketom z zagotovljenim datumom postavitve ter odprtim in odkritim svetovanjem.

Poseben izziv

Pisarno je bilo treba postaviti v proizvodnji. Zaradi visoke ravni hrupa je bilo zato treba v sistem pisarne v hali vgraditi visokokakovostne zvočnoizolacijske elemente.

Izkazalo se je, da je bil izbrani koncept pravi, kajti zmanjšanje ravni hrupa v pisarni je jasno zaznavno.

Bohle Isoliertechnik wt$
Bohle Isoliertechnik mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize: