Projekt BIW Isolierstoffe

Vse na svojem mestu

Projekt

Naloga

Podjetje BIW Isolierstoffe je eden vodilnih proizvajalcev na področju visokokakovostnih izolacijskih materialov in temperaturno prilagodljivih tesnilnih elementov. V novi stavbi so želeli postaviti žensko in moško garderobo z garderobnimi omarami, ki bi v skladu s 34. členom predpisov o delovnih mestih omogočale ločeno shranjevanje civilnih in delovnih oblačil. Cilj je bil čim bolj izkoristiti prostor ob upoštevanju predpisov o delovnih mestih.

Rešitev

Predvsem z osebnim svetovanjem na kraju samem je bilo mogoče pripraviti predlog rešitve, ki popolnoma ustreza družbi BIW: jasno prepoznavno barvno označevanje (izmenično svetlo siva RAL 7035 in encijan modra RAL 5010) vrat in prilagoditev garderobnih omar s poševnimi strešicami. Dodatna prednost je bila sama storitev, saj so ponudbo zaokrožili prevoz, postavitev, montaža in odstranitev embalaže.

Michael Runte, vodja projekta KAISER+KRAFT

„Izpolnili smo lahko vse zahteve in dosegli popolno zadovoljstvo stranke.“

Zadetek v črno z encijan modro

Zaradi jasnega barvnega označevanja so omarice po eni strani skladne s predpisi o delovnih mestih, po drugi strani pa se popolnoma ujemajo s samim podjetjem. Barva encijan modra RAL 5010 je namreč tudi v logotipu podjetja in je tako skladna s celostno grafično podobo podjetja.

Zelo dober rezultat je predvsem posledica osebnega svetovanja. Načrtovanje prostora, izmere, prilagoditve in izbira barv so potekali v tesnem sodelovanju s stranko. Dokončno pa je prepričalo prepletanje koncepta rešitve in celovitega paketa storitev.

Poseben izziv

Načeloma je bilo treba izpolniti dve zahtevi: ugoditi je bilo treba željam stranke in zakonskim zahtevam predpisov o delovnih mestih, v skladu s katerimi je potrebno ločeno shranjevanje civilnih in delovnih oblačil.

BIW Isolierstoffe wt$
BIW Isolierstoffe mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize: