Kako se prenaša električna energija? In kako pride elektrika točno tja, kjer je potrebna? Povsem jasno: z našim električnim modulom EUROKRAFTpro NEO. Z njim bo transport na elektriko lažji kot kadar koli prej.

Električni modul NEO

Z električnim modulom NEO lahko naknadno opremite in elektrificirate svoje transportne vozičke. In to brezžično, saj se pogon krmili prek upravljalnika s pomočjo povezave Bluetooth. Električni modul je opremljen z zmogljivim litij-ionskim akumulatorjem, polnilnik pa je na voljo kot dodatna oprema.

Posebnost je, da električni modul NEO lahko kupite posebej ali pa ga naročite neposredno v kombinaciji z izdelki EUROKRAFTpro iz naše lastne proizvodnje.

Električni pogon združuje ergonomijo, varnost pri delu in prilagodljivost, tako da z njim lažje premikate tovor do 500 kg. Razbremenil bo vaše zaposlene in poskrbel, da bo delo na splošno bolj varno in prijetno. Aplavz za ta vsestranski talent!

Preprosto premikanje s pomočjo elektrike.

Električni modul EUROKRAFTpro NEO.

Udobje

Sodobna tehnologija Bluetooth za brezžično namestitev zagotavlja brezhibno upravljanje več vozičkov hkrati.

Brez napačne povezave z drugimi napravami, ki so v bližini.

Varnost

Brezstopenjsko uravnavanje hitrosti s funkcijo počasne vožnje. S hupo in trebušnim stikalom za zaščito pred zagozdenjem pri vzvratni vožnji.

Preprosta uporaba

Električni pogon z delovno obremenitvijo do 500 kg omogoča varno delo brez utrujenosti.

Dobro je vedeti: nasvet za okolje!

Izdelki, ki izpolnjujejo posebej trajnostna merila ali imajo kompenzacijo CO2, so v naši spletni trgovini odslej označeni z oznako activeGREEN. Tako boste na prvi pogled prepoznali zelene izdelke, kakršen je tudi električni modul EUROKRAFTpro NEO.

Več elektrike

Digitalizacija in e-mobilnost sta dva velika trenda, ki gresta z roko v roki. Spodbujala naj bi široko povezovanje vseh stvari in bila prijazna do uporabnika. Ni nujno, da so inteligentni izdelki visoko avtomatizirani, saj gre pri digitalizaciji tudi za ergonomske izboljšave. Konec koncev kot človeštvo nismo samo bolj zmogljivi, ampak tudi vedno starejši, zato moramo biti dlje časa na voljo za delo. Kako dobro, da električni modul NEO deluje istočasno analogno in digitalno.

Pripravljen za takojšnjo uporabo.

Električni modul NEO – v kombinaciji s transportnimi izdelki iz naše lastne proizvodnje.

Dobro je vedeti: nasvet za naročilo!

Litij-ionski akumulator je priložen, polnilnik pa je na voljo kot dodatna oprema. Če želite električni modul uporabljati dolgotrajno, vsekakor naročite polnilnik, da zagotovite neomejen čas delovanja. Ne pozabite: zaradi sistema zamenljivih akumulatorjev potrebujete le en polnilnik za več transportnih vozičkov.

Posodobitev transportnih sredstev.

Naši kompleti za naknadno opremljanje za električni modul NEO

Dobro je vedeti: zagotovljena garancija!

Pri nas je trajnost vedno vključena: za izdelke EUROKRAFTbasic dobite 3-letno garancijo, za vse izdelke EUROKRAFTpro pa vsaj 10-letno. Zagotovljeno!

Tudi podobnosti se privlačijo.

Izdelki, združljivi z električnim modulom NEO.

Pripravljen za uporabo

Informacije, nasveti in zanimivosti o električnem modulu – za branje, nalaganje in naročanje.
Električni modul NEO

Kot s čarobno paličico.

Odkrijte funkcije in posebnosti električnega modula NEO. Naši nasveti o izdelkih vam bodo pomagali pri izbiri in vam predstavili naše vrhunske električne izdelke.

Lastna proizvodnja

Ko želja postane resničnost.

Če obiščete našo proizvodnjo, vam omogočimo nemogoče. Preberite več o tem, kako uresničujmo ideje.

Equipped for transport.

Mobilnost prihodnosti.

Z nami se premikate le v eno smer: naprej! Zato vam ponujamo najboljše rešitve za prevoz, da boste s svojim blagom vedno prispeli točno tja, kamor želite.

Ste že slišali za laboratorij KK?

Novi inovacijski laboratorij podjetja KAISER+KRAFT – za vse, kar prinaša napredek. Tukaj nastajajo ideje, izdelki in inovacije. Ker ne želimo delati zgolj dobro, temveč zares bolje. Naši izdelki morajo odlično delovati in omogočiti tudi prijetno delo. Le tako bodo točno takšni, kakršne ste vedno hoteli imeti.


Malo se razglejte in spoznajte gospo K – svojo neposredno povezavo z inovacijskim laboratorijem KK. Za vse, kar še potrebujete, da boste danes in jutri popolnoma opremljeni.

Električni modul EUROKRAFTpro NEO mg$

Ste brez zagona? Lahko vam pomagamo!

Od danes dalje preprosto prevažajte tovor s pomočjo elektrike. Z našim majhnim in praktičnim vsestranskim pripomočkom: električnim modulom EUROKRAFTpro NEO.

Z veseljem vam pomagamo pri izbiri novega električnega pogona – za naknadno opremljanje, nadgradnjo ali zamenjavo.