OPREMA DELAVNICE

Naš komplet za uspešno delavnico prihodnosti

Imate že vse, kar potrebujete?

Mojstri ne padejo kar z neba, ampak stojijo v delavnici in poprimejo za delo: na primer popravijo ali izboljšajo obstoječe izdelke oziroma ustvarijo nove. Kdor želi ustvariti kaj novega, pa potrebuje dobro orodje, ergonomske delovne pripomočke, izdelke za varovanje zdravja ali sodobne urejevalne sisteme.

Vseeno, kaj bo vaš naslednji projekt, saj se lahko zanesete na to, da bo delo z našo pomočjo bolj enostavno, ergonomsko in praktično. Ne glede, kaj bo prinesla prihodnost, vam želimo že zdaj predstaviti delavnico bodočnosti.

Lastne znamke

Dve odlični znamki za vašo obrt

Trajnostnost

Da bo vaša delavnica bolj zelena

Lastna proizvodnja

Posebnosti so naš standard
Ročni voziček EUROKRAFTpro GO z drsnimi sanmi, črne barve

Sistemski ročni voziček GO – inovacija, ki poskrbi za energično delo v delavnici

En ročni voziček in več kot 800 možnosti za oblikovanje takšnega modela, ki vam bo stoodstotno ustrezal. Kombinirajte okvir, nakladalno površino in kolesa tako, da boste z nekaj gibi dosegli največjo prilagodljivost in praktično uporabo. Ko jih boste preizkusili, jih ne boste mogli več pogrešati pri transportu.

Vsekakor se vam jim ne bo treba kmalu odreči, saj imajo vozički GO najmanj 10 let garancije, zato vam bo še dolgo služil.

  • Najboljša izdelava v Nemčiji s preverjeno kakovostjo kaiserkraft
  • Za različne namene uporabe, individualno kombiniranje
  • Ergonomska oblika

Več izdelkov iz naše lastne proizvodnje

Veselimo se posebnih želja in izzivov, s katerimi se spopadamo vsak dan. Prilagodimo izdelke, ki niso povsem ustrezni, in nobena želja ni nemogoča!

Ergonomsko stanje

Pravilno opremljeno delovno mesto spodbuja storilnost, zbranost in ergonomsko stanje. Ergonomske podloge in podloge za preprečevanje utrujenosti omogočajo zaposlenim nebolečo držo pred stroji, za prodajnimi pulti ali ob tekočem traku. Investicija v ergonomske delovne podloge se vedno povrne, saj se čas bolniške odsotnosti skrajša in bolečine ne prekinjajo zaposlenih pri njihovem delu.

Struktura črno-rumene industrijske podloge

Storitve

Posebne storitve, ki vam pomagajo pri nakupu pripomočkov
Naš logotip za posebne izvedbe

Posebni modeli

Naš logotip za montažne storitve

Montažne storitve

Naš logotip za popravila in nadomestne dele

Nadomestni deli in popravila

Storitve izdelkov

Storitve izdelkov