080 1037  
  Tiskanje strani

Naša spletna trgovina

Odkrijte našo spletno trgovino KAISER+KRAFT in se veselite z nami!

Vključili smo številne odlične funkcije. Te zajemajo prilagodljiv prikaz pregleda izdelkov, samodejni prenos vsebin pri izbiri izdelka in praktične pripomočke, kot sta nakupovalni listek ali primerjava izdelkov. V nadaljevanju vam predstavljamo posamezne funkcije spletne trgovine:

Pregledno krmarjenje

Takoj ko se z miško pomaknete nad kategorijami pod razdelkom "Naša ponudba", se na desni strani pojavijo pripadajoče podkategorije, ki vam omogočajo hiter izbor.

Ko izberete določeno kategorijo, bo ta stalno predstavljena na pregledni strani. Aktivna kategorija bo označena s temno modro barvo, predhodne kategorije pa s svetlo modro barvo.

Izbira prikaza

V vseh pregledih izdelkov imate možnost prilagoditi prikaz po svojih željah.

Na strani s podrobnostmi o izdelku lahko zdaj poleg obeh standardnih prikazov v obliki galerije in seznama izberete tudi poznano predstavitev v tabeli.

Možnost prikaza, ki ste jo enkrat izbrali, se za čas vašega obiska shrani v vašem računalniku v majhni besedilni datoteki, tako imenovanem piškotku, in vam je na voljo za vse naslednje sezname.

Hitra rezervacija servisnih artiklov

Servisne artikle, ki sodijo k določenemu izdelku, lahko zdaj preprosto kupite z artiklom.

Na strani s podrobnostmi izdelka najdete servisne artikle nad tabelarnim/drsnim pregledom. Preprosto potrdite ustrezno polje in želeni artikel bo dodan v vašo košarico.

Ob dodajanju artikla v košarico na strani s podrobnostmi izdelka obstaja zdaj nova možnost, da v spodnjem območju potrditve rezervirate tudi servisne artikle.

Hitro naročilo

Registrirane in prijavljene stranke imajo prednost, da se s klikom na gumb "Plačam zdaj" pomaknejo neposredno na stran s pregledom naročila. Povezavo najdete v območju košarice, desno zgoraj na strani.

Na strani "Preverjanje naročila" vidite svoje shranjene naslove (naslov za dostavo in račune), izbrani način plačila in vašo košarico, poleg tega pa imate možnost unovčenja morebitnih kuponov. Pri obiskovalcih in neprijavljenih strankah se ta stran pojavi v tretjem koraku postopka naročanja.

Po kliku na gumb "Naročilo" bo vaše naročilo v čim krajšem mogočem času pripravljeno za odpošiljanje in dostavljeno.

Primerjava izdelkov

Tukaj lahko preprosto primerjate izdelke s podobnimi značilnostmi. Artikle dodate v primerjavo izdelkov preprosto tako, da potrdite povezavo "Primerjava artiklov" ob artiklu. Prednosti določenih artiklov bodo pregledno predstavljene v tabeli. Tako lahko medsebojno udobno primerjate do tri artikle. Na tak način boste zagotovo našli najboljši izdelek za svoje potrebe.

Nakupovalni listek

Funkcija nakupovalnega listka predstavlja praktični nakupovalni pripomoček. Želene izdelke lahko s klikom na povezavo "Na nakupovalni listek" v bližini gumba košarice dodate na nakupovalni listek in tega shranite za pozneje ali pa ga v vednost pošljete nekomu drugemu. Registriranim strankam je nakupovalni listek, ki so ga sestavile, na voljo vse do naslednjega obiska. Obiskovalcem pa je njihov nakupovalni listek na voljo le v času njihovega obiska.

Primerjava izdelkov