Projekti in reference

Roka roko umije

Nova lokacija, nove pisarne: jeseni 2014 se je ponudnik pranja in čiščenja tekstila CWS-boco v mestu Wiesbaden-Nordenstadt preselil v nove prostore. Odtlej se prodajna služba na skupaj 1800 m² veseli sodobno in ergonomsko zasnovanih delovnih mest ter skupnih prostorov – usklajeno, načrtovano in zasnovano s pomočjo podjetja kaiserkraft.

CWS-boco ler

V regionalni poslovalnici v Wiesbadnu je dom podjetja CWS-boco že 40 let v mestni četrti Schierstein. Vendar pa so na tej lokaciji s 15000 opranimi kosi delovnih oblačil dnevno dosegli zgornjo mejo svojih zmogljivosti – torej so potrebovali več prostora!

Da bi se lahko še naprej širili, so se sklenili preseliti na novo lokacijo v četrti Nordenstadt, kjer je danes zaposlenih pribl. 200 sodelavcev in kjer lahko s trenutnimi zmogljivostmi v sodobno opremljeni pralnici operejo do 20000 kosov tekstila dnevno.

V nove prostore se je preselila tudi prodajna služba. Tukaj pa nastopi kaiserkraft, saj sta obe podjetji znova tesno sodelovali pri načrtovanju in snovanju novih pisarniških površin za prodajno službo. kaiserkraft se je kot zaupanja vreden partner izkazal že pri pridobitvi lokacije za podjetje CWS-boco v mestu Neuss.

In kako naj se človek loti koordinacije več kot 1800 m² velikih pisarniških površin s pisarnami, konferenčnimi sobami in restavracijo? S celovito analizo, podrobnim projektnim vodenjem in številnimi usklajevalnimi razgovori. Treba je bilo urediti 49 pisarniških delovnih mest, pri čemer je bil poudarek na ergonomiji: vsa so namreč opremljena s sodobnimi pisalnimi mizami z elektronsko nastavitvijo višine. K njim spadajo še omare, nizke omarice in vse drugo, kar sodi k profesionalni pisarniški opremi.

CWS-boco ler
CWS-boco ler

Tudi dostava je bila hud zalogaj: vse pohištvo smo s premičnim dvigalom od zunaj skozi posamezna okna prenesli v prostorno pisarniško etažo – mojstrsko izpeljana logistika.

Trud pa se je izplačal – v vseh pogledih. Pri tem se ne veseli samo Michael Barbian, regionalni vodja projektov pri podjetju CWS-boco Nemčija: "Zahvaljujoč celovitemu svetovanju strokovnjakov podjetja kaiserkraft od prvega koraka do danes je naše pisarniško okolje takšno, da optimalno podpira naše delo." Tudi hitra uresničitev projekta je izraz dobrega sodelovanja med strankami, podjetjem kaiserkraft in dobavitelji. Od začetka projekta decembra 2013 do montaže avgusta 2014 je preteklo komaj devet mesecev. Ni kaj – rekorden uspeh!

CWS-boco ler
CWS-boco ler
CWS-boco ler

Dozirniki za milo, predpražniki za prestrezanje umazanije, storitve pranja, servis ...

Podjetje CWS-boco Nemčija s sedežem v kraju Dreieich spada med vodilne ponudnike inovativnih higienskih rešitev za pralnice in storitev s področja tekstila. Podjetje v Nemčiji zaposluje približno 3.500 oseb, po svetu pa 7.500. Mednarodni prihodki podjetja leta 2014 so znašali 751 milijonov evrov.

CWS-boco 261

Kontakt

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, nas prosim pokličite ali pošljite povpraševanje po elektronski pošti. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili kompetentno podporo.