Tip izdelka
Višina [mm]
690
690
4150
4150
-
Barva

Klopi

Ali udobno sedite? Ali pa boste zaradi dolgotrajnega stanja pognali korenine? Svetujemo vam: usedite se. V našem programu so udobne sedežne klopi – za dopoldanske odmore, klepet s sodelavci ali nastavljanje sončnim žarkom. V naši ponudbi se najdejo tudi posamezni kosi za odprte objekte in cone za pešce.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 55
Pogled:

Klopi – gremo na svež zrak!Takoj ko sonce pridobi malce moči, želi vsak zaposleni med odmorom na svež zrak. Tako je tudi prav, saj je svež zrak najboljše zdravilo za zaspane možgane, utrujenost in nepozornost. Namesto da bi med sončenjem postopali naokoli, lahko vaši zaposleni uživajo na sedežnih, lesenih ali parkovnih klopeh. Videli boste: naložba se bo izplačala.Prikriti dejavnik uspehaNajboljše zamisli in inovacije se ne rojevajo, ko njihovi avtorji skoncentrirano sedijo za pisalno mizo in si razbijajo glavo s težavo, pač pa med sproščenim klepetom s sodelavci ali malico na lepo urejenih zunanjih površinah.Udobneje kot bo vašim zaposlenim ali sogovornikom pri tem, toliko bolje. Že zaradi tega skrbimo, da naše klopi niso samo funkcionalne, ampak tudi z videzom zaposlene vabijo, da se udobno namestijo in poklepetajo s sodelavci. Ne glede na to, ali gre za leseno klop, klasično parkovno klop ali garnituro z mizo in klopema – izberite model, ki se najbolje prilega okoliščinam v vašem podjetju.Dejavnik uspeha lepo urejene okolice je še toliko močnejši, če pri tem pazite na podrobnosti. Osamljena klop pred golo steno je seveda lahko priljubljena. Če pa dodate še nekaj zelenja, postavite zbiralnike odpadkov in pepelnike, morda namestite še nadstrešek, bo ta klop kmalu postala priljubljeno zbirališče – med vsemi oddelki in ne glede na raven zaposlenega.Klopi so šele začetekČe trdimo, da pri KAISER+KRAFT nudimo „vse za uporabo na prostem'', to tudi mislimo. Pri tem vam ne ponujamo samo izjemnega izbora izdelkov, ampak vam s pomočjo svojih nasvetov za nakup tudi radi svetujemo glede posebnih zahtev.
Če želite vedeti še kaj več, nas lahko vprašate osebno. Če potrebujete individualne rešitve, ste pri nas na pravem mestu.