080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Upravljanje
Tip izdelka
Širina ploščadi
Nosilnost pri 6 km/h
Lastnost
Dolžina ploščadi
 

Priklopniki

Bi radi imeli prikolico, s katero bi težke tovore lahko prepeljali kar sami? Pri nas boste našli, kar iščete. Nudimo vam ustrezne rešitve za vse želje glede transporta – za tovor različne teže in dimenzij.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 35
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 35
Prikolice za enostavnejši transport
Prikolice lahko priklopite na transportni voziček in s tem omogočite transport večjih količin tovora. Transportne naprave in vozički v veleprodaji, pri skladiščenju, logistiki in v industriji poskrbijo za stalno dostopnost surovin in blaga na ustreznem mestu. Viličarji na vilicah transportirajo blago, naloženo na paletah, in lahko enako kot manjša vlečna vozila vlečejo dodatne prikolice. Prikolice imajo to prednost, da nanje po potrebi naložite tudi blago, ki ni na paletah. Med eno samo transportno vožnjo lahko z uporabo več prikolic dostavite surovine in blago na različne lokacije. Vsako prikolico preprosto pustite na želenem mestu. Zadostno število prikolic tako omogoči učinkovito oskrbo in logistiko. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT so na voljo raznolike izvedbe težkih prikolic in transportnih zabojev, v katerih varno transportirate manjše predmete na prikolici. Ta težka prikolica ima na primer krmiljenje s premniki na vseh kolesih in zaradi štiritočkovne podpore omogoča veliko stabilnost.

Prikolice optimizirajo pretok blaga
S spremenljivo uporabo transportnih naprav in vozičkov lahko optimizirate pretok blaga in surovin v skladišču in proizvodnji, saj z uporabo različnih prikolic preprečite večkratne poti. Prikolice imajo nosilnost od 2 ton pa vse do 50 ton pri težkih izvedbah. Po izbiri so opremljene s krmiljenjem z vrtljivo ploščo ali premniki. Tečejo po tirnicah in omogočajo enostavno manevriranje. Prikolice imajo odvisno od velikosti nakladalne površine z velikostjo od 2 do 10 kvadratnih metrov. Podvozje prikolice je izdelano iz konstrukcije iz jeklenih cevi z zaokroženimi vogali. Kolesa so po izbiri na voljo v različici iz polne gume ali z zračnicami. Poleg transportnih naprav in vozičkov naša spletna trgovina ponuja tudi obsežno dodatno opremo, na primer ograje za varen transport razsutega blaga, ustrezne transportne zaboje ter cevi in ponjave za zaščito.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov